Δες τι χαρακτηριστικα θα έχει το παιδί σου πριν γεννηθει

Πως λέτε να μοιάζουν τα παιδιά σας ; Θα είναι ίδια με εσάς; Για τους περισσότερους ανθρώπους αυτό είναι μια απίστευτα ενδιαφέρουσα ερώτηση. Ευτυχώς, όμως ζούμε σε μια εποχή όπου οι επιστήμονες έχουν κάνει τόσο πολλή έρευνα σχετικά με αυτό το θέμα που μπορούν να μας δώσουν πειστικές απαντήσεις σχετικά την εμφάνιση της νέας ζωής που θα φέρουμε στο κόσμο.

Δείτε ακόμη: Γαλακτοζαιμία στα παιδιά: Τι σημαίνει, ποια είναι τα συμπτώματα και οι θεραπείες;

Έτσι, εδώ θα δείτε ένα πρόχειρο οδηγό που θα σας βοηθήσει να μάθετε αν τα παιδιά σας πρόκειται να έχουν μπλε μάτια, καστανά μαλλιά, μεγάλη μύτη ή μικρή, καθώς και πολλά άλλα πράγματα. Κυριολεκτικά ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον οδηγό και να κάνει μια καλή εικασία σχετικά με την εμφάνιση των μελλοντικών παιδιών του. Θα μαγευτείτε!!

Δείτε ακόμη: Tα παιδιά τσακώνονται μεταξύ τους… Tι να κάνω;

Κυριολεκτικά ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον οδηγό και να κάνει μια καλή εικασία σχετικά με την εμφάνιση των μελλοντικών παιδιών του.

Πρώτα από όλα, όλα εξαρτώνται από τα δυνατά και αδύναμα γονίδια. Και όπως είναι φυσικό τα δυνατά είναι αυτά που υπερισχύουν. Στα δυνατά γονίδια συγκαταλέγονται: η σκούρα επιδερμίδα και τα σκουρόχρωμα μάτια, τα κυματιστά και σκουρόχρωμα μαλλιά, η μεγάλη μύτη, τα λεπτά χείλη, τα μεγάλα μάγουλα. Στα αδύναμα συγκαταλέγονται τα κόκκινα και πιο ανοιχτά μαλλιά, τα μπλε και τα γκρι μάτια, τα ίσια μαλλιά, και οι αριστεροχειρότητα. Δείτε στον οδηγό πως τα ισχυρά γονίδια υπερισχύουν των αδύναμων!

Δείτε ακόμη: Αυτά είναι τα «χαρίσματα» με τα οποία γεννιούνται όλα τα παιδιά!

Δες τι χαρακτηριστικα θα έχει το παιδί σου πριν γεννηθει

Δες τι χαρακτηριστικα θα έχει το παιδί σου πριν γεννηθειΔες τι χαρακτηριστικα θα έχει το παιδί σου πριν γεννηθει

Πηγή: brightside.me
Close