ΈΈξυπνες & εύκολες ζωγραφιές για παιδιά με τα γράμματα της αλφάβητα

Έξυπνες και εύκολες ζωγραφιές για παιδιά με τα γράμματα της αλφάβητα! Με αυτόν τον μοναδικό τρόπο τα παιδιά θα καταφέρουν να μάθουν πιο εύκολα την αλφάβητο και θα διασκεδάσουν παράλληλα. Πολλές φορές τα παιδιά που βρίσκονται στην Α’ Δημοτικού, δυσκολεύονται να θυμούνται τα γράμματα της αλφάβητου.

Με την μέθοδο της ζωγραφικής πολλές φορές, μαθαίνουν πιο εύκολα τα γράμματα αφού θυμούνται ότι για παράδειγμα το Ο είναι η αραχνούλα. Ακόμη κι αν το παιδί δεν βοηθηθεί σίγουρα θα διασκεδάσει! Μπορείτε να ανακαλύψετε μαζί πόσες ζωγραφιές μπορείτε να δημιουργήσετε με τα γράμματα της αλφαβήτου και λίγη φαντασία.

Δείτε ακόμα Υπέροχα κόλπα για να κάνει το παιδί τις πιο όμορφες ζωγραφιές!

Τα παιδιά έχουν ανάγκη από λίγη δημιουργική απασχόληση άλλωστε. Δεν είναι σωστό να μένουν όλη την μέρα με ένα κινητό. Η ζωγραφική σίγουρα είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος για να τα απασχολήσετε δημιουργικά. Μαθαίνοντας μέσα από την διασκέδαση εκπαιδεύονται στην Γλώσσα. Επίσης, εξασκούν την φαντασία τους.

Δημιουργήστε έξυπνες ζωγραφιές με τα γράμματα της αλφαβήτα εσείς και τα παιδιά σας!

Το κανάλι στο YouTube με το όνομα Ελισαβετ Επιλογες για παιδιά αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο με έξυπνες ζωγραφιές που μπορούν να κάνουν τα παιδιά χρησιμοποιώντας τα γράμματα της αλφαβήτου. Μάλιστα, είναι μια πολύ όμορφη ασχολία, που μπορεί να ασχοληθεί όλη η οικογένεια.

Το βίντεο μας φάνηκε πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον και το δοκιμάσαμε κι εμείς με τα δικά μας παιδιά. Το διασκέδασαν με την ψυχή τους και μάλιστα μας ζήτησαν να το ξανά κάνουμε. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην το μοιραστώ μαζί σας. Δείτε το παρακάτω:

Σίγουρα θα πρέπει να το δοκιμάσετε σύντομα. Δε θα το μετανιώσετε και θα δείτε ότι σύντομα θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι όλης της οικογένειας. Επίσης, μπορεί να βοηθήσετε τα παιδιά να θυμούνται τα γράμματα της αλφαβήτου πολύ πιο εύκολα. Πολλές φορές η γνώση είναι πιο εύκολη μέσα από την διασκέδασή.

Σαν γονείς λοιπόν, οφείλουμε να βρίσκουμε τρόπους που θα συνδυάζουν την γνώση και την διασκέδαση. Έτσι κι εκείνα θα περνούν καλύτερα, κι εμείς θα ανακουφιζόμαστε στην ιδέα ότι τα παιδιά μας, δεν έχουν βασικά κενά στην μόρφωσή τους. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας…δημιουργίες, στα σχόλια!

Δείτε ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy – Cool.gr 

Close