Έβαλαν το φορητό καλοριφέρ δίπλα στην κούνια και έκλεισαν την πόρτα. Το λάθος που δεν πρέπει να κάνετε ποτε!

Μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα οι γονείς του, Kathleen Peacock καιLucas Barnes, άφησαν μία θερμάστρα δίπλα από την κούνια του γιου τους…

Για πάνω από μιάμιση μέρα, η μητέρα λέει στην αστυνομία πως άκουγε το κλάμα του γιου της και ήξερε πως έπρεπε να το κοιτάξει, αλλά ποτέ δεν το έκανε.

Στις 20 Δεκεμβρίου, το σώμα του Braydon βρέθηκε άψυχο στην κούνια του.

Αναφορές λένε πως η θερμάστρα δεν είχε θερμοστάτη και έτσι ποτέ δεν έσβησε. Η αιτία θανάτου του μικρού Braydon ήταν υπερθερμία.

  1. Η υπερθερμία είναι η αδυναμία του σώματος να διαχειριστεί την θερμότητα που εισέρχεται στο σώμα από το περιβάλλον. Ειδικοί λένε πως το μωρό θα ένιωθε πολύ άσχημα και θα είχε αδυναμία να αναπνεύσει πριν πεθάνει.
  2. 326

Άν παρατηρήσετε ότι κάποιος έχει υπερθερμία πρέπει να κάνετε τα εξής βήματα:

Απομακρύνετε το άτομο από την εστία θερμότητας και βάλτε τους να ξαπλώσουν. Πάρτε τηλέφωνο για ασθενοφόρο άμα είναι πολύ άσχημα.
Προτείνετέ του να κάνει ένα ντους με κρύο νερό.
Βάλτε κρύο νερό στους καρπούς, στο λαιμό και τις μασχάλες. Είναι σημεία που το αίμα περνάει αρκετά επιφανειακά και έτσι θα βοηθήσετε το σώμα του να κρυώσει.
Δώστε του να πιει ένα ποτήρι νερό ή χυμό, αλλά αποφύγετε τον καφέ και το αλκοόλ
Μετά από έρευνες, η αστυνομία ανακήρυξε το σπίτι ακατοίκητο λόγω των άσχημων συνθηκών υγιεινής. Η αστυνομία λέει πως το ζευγάρι ομολόγησε ότι έκανε χρήση μεθαμφεταμίνης πρόσφατα και ότι την παρασκεύαζε στο σπίτι τους δύο εβδομάδες πριν πεθάνει ο γιος τους.

Και οι δύο γονείς αντιμετωπίζουν κατηγορίες παιδοκτονίας από αμέλεια και παρασκευής ναρκωτικών ουσιών. Αυτό που έγινε στον μικρό Braydon θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και θα πρέπει να μας θυμίζει πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι γονείς απέναντι στα παιδιά τους.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Close