Για αυτούς τους 5 λόγους τα μωρά που γεννιούνται την άνοιξη είναι τυχερά!

Και φυσικά όλα τα μωράκια που γεννιούνται είναι τυχερά και εμείς οι μαμάδες ευλογημένες για το θείο δώρο που μας δόθηκε! Η αλήθεια όμως είναι ότι για τα παιδάκια που γεννιούνται την Άνοιξη η τύχη ανθίζει λίγο περισσότερο.

Είστε έγκυος και περιμένετε τα δίδυμά σας μέσα στην Άνοιξη; Τέλεια, σας έχουμε υπέροχα νέα! Αυτή είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να τα καλωσορίσετε στον κόσμο. Ας δούμε αναλυτικά το γιατί:

1.Ο καιρός είναι ιδανικός. Δεν κάνει ούτε πολύ κρύο, ούτε έχει υπερβολική ζέστη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε άνετα να πάρετε τα δίδυμά σας στο καρότσι τους και να βγείτε βολτίτσα έξω, κάτι που κάνει καλό τόσο στα μωρά όσο και στη λεχώνα μαμά.

2.Έχουν υποχωρήσει οι ιώσεις. Δεν υπάρχει αυτή τη ταλαιπωρία του χειμώνα με τις χιλιάδες ιώσεις που κυκλοφορούν. Αν δε έχετε ήδη ένα ή περισσότερα μεγαλύτερα παιδάκια που πάνε σχολείο, ξέρετε καλά τι αγωνία γλυτώνετε από το εάν θα κολλήσουν τα μωρά ή εσάς ή αρρωστήσουν για εκατοστή φορά τα μεγάλα. Και επίσης, μπορείτε να συναντήσετε και καμιά φίλη με παιδάκια, κάτι που το χειμώνα δεν καταφέρνετε γιατί μία ο ένας είναι άρρωστος, μία ο άλλος, τα γνωστά. Βέβαια, υπάρχουν και οι αλλεργίες, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας, έτσι;

Για αυτούς τους 5 λόγους τα μωρά που γεννιούνται την άνοιξη είναι τυχερά!

3.Όταν μπει το καλοκαιράκι θα είναι αρκετά μεγάλα τα μωράκια σας για να πάτε οικογενειακώς στη θάλασσα και να κάνετε τα πρώτα σας μπανάκια. Τι πιο χαριτωμένο από τα δίδυμα μωράκια με μαγιό και τα μπουτάκια τους έξω; Και από την άλλη, θα έχει συνέλθει λίγο και το σώμα σας και θα μπορείτε να βάλετε το δικό σας μαγιό με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση (και ας έχει μείνει η κοιλίτσα, δεν πειράζει).

4.Τα ζώδια της Άνοιξης είναι τα καλύτερα ζώδια, θα το έχετε καταλάβει και από τους φίλους σας που είναι Κριοί (σκέτη γοητεία!), Ταύροι (έξυπνοι και σταθεροί) και Δίδυμοι (cool και δημιουργικοί).

5.Αφήστε που όταν τα παιδιά έχουν γενέθλια την Άνοιξη κάνεις τα καλύτερα πάρτυ στην εξοχή! Το χειμώνα αναγκαστικά τα κλείνεις σε έναν παιδότοπο και τα μισά βήχουν και φταρνίζονται, το καλοκαίρι λείπουν διακοπές και το φθινόπωρο βρέχει και αρχίζουν τα σχολεία…

Άνοιξη, σάς λέω, η καλύτερη εποχή του χρόνου!

Πηγή: mytwins.gr
Close