Το κόλπο για να είναι τα παιδιά σας πιο ασφαλή κατά την περίοδο των γιορτινών σας αγορών

Η περίοδος των διακοπών είναι περίοδος αγορών. Επισκέψεις σε εμπορικά κέντρα, αγορές αλλά και σε χριστουγεννιάτικες  εκθέσεις. Και ποιος δεν απολαμβάνει μια βόλτα στις διακοσμημένες βιτρίνες, να κάνει αγορές για τους αγαπημένους του συγγενείς, κρατώντας πολλές τσάντες μαζί με δώρα, παίρνοντας έτσι μια γεύση των διακοπών;

Τα μάτια των παιδιών λάμπουν κάθε φορά στη σκέψη της εξόδου για χριστουγεννιάτικες αγορές – ιδίως όταν περιλαμβάνουν αυτές ζαχαρωτά, λίστες με παιχνίδια για τον Άγιο Βασίλη, αλλά και ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια. Όμως, οι ενήλικες πάντα αναρωτιούνται για ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάθε φορά: πώς να μην χάσουν τα παιδιά τους μέσα στο πλήθος.

Τα μάτια των παιδιών λάμπουν κάθε φορά στη σκέψη της εξόδου για χριστουγεννιάτικες αγορές – ιδίως όταν περιλαμβάνουν αυτές ζαχαρωτά, λίστες με παιχνίδια για τον Άγιο Βασίλη, αλλά και ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια.

Δείτε ακόμη: Το μυστικό για ήρεμα, χαρούμενα παιδιά

Δακρύζουν κάθε φορά που συνειδητοποιούν οτι το παιδί τους δεν είναι δίπλα στο χέρι τους.Είναι μαι αγχωτική περίπτωση αλλά να ξέρετε οτι με αυτό το κόλπο δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για αυτή τη περίπτωση.

Δείτε ακόμη:Πώς να μιλάμε στα πολύ μικρά παιδιά για να μάθουν να μιλούν σωστά

Δείτε τι να κάνετε: 

Γράψτε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου στο καρπό  του παιδιού σας με μελάνι που βγαίνει.

Τώρα, όμως, για να βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός δεν θολώνει ή δεν φεύγει, εφαρμόστε ένα υγρό επίδεσμο πάνω του. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό ή μορφή  σπρέι ή σε βουρτσάκι πινέλο.

pedi-mi-chanete1_ pedi-mi-chanete2_

Τώρα είναι εγγυημένο οτι αυτό που έχετε γράψει θα μείνει στη θέση του. Το μόνο που μένει είναι να μιλήσετε στα παιδιά για την εύρεση ενός «καλού ξένου» – ένός αστυνομικού ή άλλου γονέα που θα έχει μαζί του παιδιά – και να ζητήσει να καλέσουν αυτό τον αριθμό που έχει γραμμένο στο χέρι του .

Δείτε ακόμη: Αυτό τραγούδι νανουρίζει τα παιδιά καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο

Και εσείς και το παιδί σας με αυτό το τρόπο θα είστε έτοιμη για κάθε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης – και έτσι μπορείτε να απολαύσετε τις εξορμήσεις των διακοπών σας χωρίς να ανησυχείτε!

pedi-mi-chanete3_

Αυτό το τέχνασμα είναι τόσο απλό και γρήγορο, αλλά αξίζει το βάρος του σε χρυσό σε αυτό το χειρότερο σενάριο. Δείξτε το σε όλους φίλους και συγγενείς που έχουν παιδιά – καθώς είναι πάρα πολύ χρήσιμο για να μην το ξέρουν!

Πηγή: hefty.co
Close