Μάθετε στα παιδιά σας αυτήν την δεξιότητα – Μπορεί να τους σώσει τη ζωή!

Σε λίγο καιρό πλησιάζει το καλοκαίρι και οι εξορμήσεις σε θάλασσες και πισίνες θα είναι όλο και πιο συχνές! Όταν έχουμε μικρό παιδί, μόνιμη ανησυχία μας είναι η ασφάλειά του και ο φόβος μην πάει μόνο του στη θάλασσα, αφού σε μικρές ηλικίες δεν γνωρίζουν κολύμπι. Γιαυτό και μέσα από το παρακάτω κείμενο ,  θα τους διδάξετε αυτή την δεξιότητα – να επιπλέουν στην επιφάνεια του νερού προς τα πάνω .

Η εκπαιδεύτρια κολύμβησης βρεφών Andrea Berman λέει: «Διδάσκω [στα παιδιά] πώς να γυρίζουν ανάσκελα και να παραμείνουν σε αυτή την θέση. Τους διδάσκω πώς να κρατούν την ανάσα τους και να περιμένουν μέχρι να έρθει κάποιος και να τους διασώσει». Εάν το παιδί σας δεν ξέρει ακόμα πώς να κολυμπήσει ή ίσως δεν είναι ακόμα ο καλύτερος κολυμβητής, επενδύοντας χρόνο για να του δείξετε πώς να επιπλέει και να κρατά το κεφάλι του πάνω από το νερό θα μπορούσε να είναι μια δεξιότητα που θα σώσει τη ζωή του σε έκτακτη ανάγκη.

Δείτε επίσης Βρεφική κολύμβηση: πόσο σημαντική είναι για το μωρό σας!

"Not one more child drowns." That's the mission of ISR, which since the 1960s has been teaching infants how to be safe in the water."I will teach them how to roll into a float and stay in that floating position. I teach them how to hold their breath and wait until someone comes and rescues them," says ISR instructor Andrea Berman.On Monday on the KTLA 5 News at 11, we'll dive in with infants learning water skills, and we'll also go in depth uncovering a silent summer killer known as secondary drowning.

Gepostet von KTLA 5 News am Sonntag, 17. Mai 2015

 

Close