11 λόγοι που το μωρό σας ξυπνάει τα μεσάνυχτα!

Παρόλου που μπορεί να πιστεύετε οτι τα μωρά κοιμούνται καθ’όλη την διάρκεια της νύχτας, μπορεί να σας εκπλήξει αν ακούσετε το κλάμα του μωρού σας για ένα ολόκληρο μήνα στις 1π.μ στις 3 π.μ αλλά και στις 5 π.μ.

Δείτε λοιπόν 11 λόγους σύμφωνα σύμφωνα με το D. Google, για τους οποίους το μωρό σας μπορεί να ξυπνά για ένα ολόκληρο μήνα τις συγκεκριμένες ώρες.

1. Το μωρό σας μπορεί να βλέπει ένα κακό εφιάλτη. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με το D. Google, δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, καθώς πρώτα πρέπει να εξεταστούν τα εγκεφαλικά κύματα του μωρού σας. Οπότε καλό είναι να προγραμματίσετε μια εξέταση όσο το δυνατό πιο γρήγορα..

moro-xipnai-mesanichta1_

Δείτε ακόμη: H επιστήμη λέει οτι υπάρχει ένας τρόπος να προβλέψετε την πρώτη λέξη του μωρού σας

2. Είναι το μωρό σας μεταξύ δύο μηνών και δύο ετών; Πρέπει να βγάζει δόντια. Ο D. Google λέει ότι αυτό πονάει περισσότερο και από τη γέννα (επειδή τα ούλα τω μωρών έχουν συστολή της μέτρησης 10 στην κλίμακα του χαμογελαστού πόνου του προσώπου.) Αλλά μην τους δώσουμε τίποτα εκτός από μια κρύα πετσέτα για να τα βοηθήσετε να αντιμετωπίσουν το πόνο . Ιατρικά, οδοντοφυΐα δισκία, τζελ μούδιασματος, και άλλα, κατασκευασμένα από οργανικούς πολύτιμους λίθους είναι όλα δυνητικά θανατηφόρα.

moro-xipnai-mesanichta2_

  3. Yπάρχει μια τρίχα που είναι τυλιγμένη σφιχτά γύρω από το δάχατυλο του μωρού σας. Αυτή τη στιγμή, κόβεται η κυκλοφορία του αίματος στο σημείο αυτό, και αν δεν βγάλετε την τρίχα, το δαχτυλάκι του μωρού σας θα σταματήσει να έχει αίμα έτσι θα κατηγορείτε μια ζωή τον εαυτό σας, που το παιδί σας, θα έχει ένα λιγότερο δάχτυλο.

moro-xipnai-mesanichta3_

  4. Πρέπει ν α ταϊζετε το μωρό σας, διαφορετικά είστε μια κακή μητέρα, αλλά δεν πρέπει να το ταϊζετε στη μέση της νύχτας, καθώς του δημιουργείτε κακούς συνειρμούς στον ύπνο.

moro-xipnai-mesanichta4_

Παρόλου που μπορεί να πιστεύετε οτι τα μωρά κοιμούνται καθ’όλη την διάρκεια της νύχτας, μπορεί να σας εκπλήξει αν ακούσετε το κλάμα του μωρού σας για ένα ολόκληρο μήνα στις 1π.μ στις 3 π.μ αλλά και στις 5 π.μ.

  5. Τα μωρά έχουν διαφορετικό κιρκαδικό ρυθμό από οτι οι μεγάλοι. Ο ρυθμός τον μωρών μπορεί να είναι πολύ γρήγορος ή πολύ αργός ή να μεταβάλλεται συνεχώς. Ωστόσο, για να μιλήσουμε με σιγουριά για αυτό λέει ο D. Google πρέπει να ελέγξουμε τα μεμονωμένα κύματα του εγκεφάλου του κάθε μωρού.

moro-xipnai-mesanichta5_

Δείτε ακόμη: Μωρά που μοιάζουν με διάσημους part-1

  6. Τα μωρά, αρχίζουν και μαθαίνουν καινούργιες ικανότητες τους συνέχεια. Στριφογυρνάνε, σέρνονται κάτω, πέφτουν κάτω, κλωτσάνε, τώρα συνειδητοποιούν κάποια πράγματα, και πρέπει να τα εξασκήσουν και θα τα κάνουν αυτά όλο το υπόλοιπο της βρεφικής τους ηλικίας. Οπότε εσείς, δεν υπάρχει άλλη λύση, αγοράστε ένα κρασί, πάρτε ωτοασπίδες και ησυχάστε.

moro-xipnai-mesanichta6_

7.  Αν το παιδί σας, που είναι 10 με 12 μηνών, ξαπλώνει μπρούμυτα ενώ έχει φάει, μεταφέρει το φαγητό από τη κοιλιά του στον οισοφάγο. Καλό θα ήταν αν το αφήσετε να κοιμάται έτσι, να το κοιτάτε από το monitor να δείτε αν το παιδί σας συνεχίζει να ανασαίνει…

moro-xipnai-mesanichta7_

Δείτε ακόμη: 9 λάθη που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να έχετε δέρμα σαν μωρού.

  8. Μήπως το μωρό σας είναι ενός, δύο, τριών, τεσσάρων, πέντε, έξι, επτά, οκτώ, εννέα, δέκα ή έντεκα μηνών; Τότε αυτά μεγαλώνουν και θέλουν να φάνε. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχουν αποκοιμηθεί, ενώ το τρώνε, καθώς ποτέ δεν πρόκειται να είναι σε θέση να ηρεμήσουν και θα τα θηλάζετε για να κοιμηθούν μέχρι να πάνε δεκαπέντε μηνών.

moro-xipnai-mesanichta8_

9. Μπορείτε αφήστε το μωρό σας να κοιμάται δίπλα σας στο καναπέ ενώ εσείς βλέπετε σε επανάληψη την αγαπημένη σας σειρά. Τότε είναι δικό σας λάθος που το παιδί σας δεν κοιμάται τα μεσάνυχτα. Κοιμηθάται και εξασκείται τώρα. Απλά φροντίστε να μην κλαίει το μωρό σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Το κλάμα θα οδηγήσει σε μόνιμη ψυχολογική βλάβη και χιλιάδες ευρώ στο στο μέλλον σε λογαριασμούς για θεραπεία.

moro-xipnai-mesanichta9_

  10. Έχετε πολύ ζέστη στο σπίτι σας. Χαμηλώστε το θερμοστάτη σας και αφαιρέστε όλα τα λούτρινα αρκουδάκια, τις κουβέρτες και  τις μαλακές επιφάνειες από ολόκληρο το υπνοδωμάτιο του μωρού σας αμέσως. Μόνο ένα βαμβακερό πάπλωματάκι στη κούνια στο κάτω μέρος του στρώματος μπορεί να παραμείνει.

moro-xipnai-mesanichta10_

  11. Έχει πολύ κρύο μέσα στο σπίτι σας. Τι εννοείται οτι ο θερμοστάτης στο σπίτι σας είναι ρυθμισμένος στους 20 βαθμούς. Το δωμάτιο του παιδιού σας πρέπει να έχει περίπου 23 βαθμούς προκειμένου να έχει το παιδί σας ένα καλό ύπνο. To παιδί σας επίσης, πρέπει να φοράει 2 στρώσεις με βαμβακερά ρούχα, και να έχει μια μικρή βαμβακερή κουβερτούλα.

moro-xipnai-mesanichta11_

Πηγή: boredpanda.com
Close