Δείτε ένα νεογέννητο μωρό… 6,1 κιλών!

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα έφερε στον κόσμο ένα πραγματικά τεράστιο μωρό, γένους θηλυκού και βάρους… 6,1 κιλών!

Οι περήφανοι γονείς Κρίσι και Λάρι Κόρμπιτ υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ιδέα ότι το μωρό τους ήταν τόσο μεγάλο και ότι η μικρή Καρλέι θα ζύγιζε όσο ένα μικρό παιδάκι.

«Όταν οι γιατρός την έβγαζε άκουσα ξαφνικά τον γιατρό και της μαίες να φωνάζουν εκστασιασμένοι από χαρά», είπε η περήφανη μαμά μιλώντας στο ABC News και πρόσθεσε: «Τα μάγουλά της ήταν τόσο χοντρά. Ήταν υπέροχη! Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου είπαν ότι ήταν 6,2 κιλά. Φαινόταν σαν να έβγαζαν ένα μεγάλο παιδί από την κοιλιά μου. Είναι τόσο μεγάλη!».
«Είναι γεμάτη δίπλες. Είναι απλά ένα μεγάλο μωρό. Είναι τόσο αξιολάτρευτη», λέει από την πλευρά του ο περήφανος μπαμπάς!

Οι γιατροί ήταν εξίσου σοκαρισμένοι με την τεράστια μπέμπα!

Η μικρή Καρλέι μάλιστα ήταν και πρόωρη καθώς γεννήθηκε μια εβδομάδα νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν. Αν είχε εξαντλήσει το χρόνο υπολογίζεται ότι θα ζύγιζε 6,3 κιλά, όσο το πιο βαρύ μωρό που γεννήθηκε στις ΗΠΑ αυτό το χρόνο.

Οι γονείς γιόρτασαν την άφιξη της μικρής με μια εκπληκτική φωτογράφιση.

Δείτε ένα νεογέννητο μωρό… 6,1 κιλών!Δείτε ένα νεογέννητο μωρό… 6,1 κιλών!Δείτε ένα νεογέννητο μωρό… 6,1 κιλών!Δείτε ένα νεογέννητο μωρό… 6,1 κιλών!

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Close