Ένας εικονογράφος δείχνει πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η φροντίδα ενός μωρού

Αν ρωτήσετε νέους γονείς, θα σας πουν οτι η φροντίδα ενός μωρού μπορεί να είναι κάποιες φορές αποκαρδιωτική. Εμετοί, κραυγιές, γρατζουνιές, ξενύχτια είναι μερικά από αυτά που συνταντάει καποιος που έχει ένα μικρό μωρό. Ωστόσο, κάθε γονιός γνωρίζει οτι όλα αυτά στην πραγματικότητα δεν σημαίνουν τίποτα, μπροστά σε αυτό το αξιολάτρευτο πλάσμα που τους χάρισε ο θεός.

Ο Roc Espinet, ένας σχεδιαστής κινούμενων σχεδίων και εικονογράφος που εδρεύει στη Βαρκελώνη, της Ισπανίας διερευνά αυτό το θέμα στη καινούργια του ταινία ”Οι απίθανοι”. Ακολουθώντας νέους γονείς », η Σάρα και ο Daniel, μαθαίνουν να ασχολούνται με τα αξιολάτρευτα προβλήματα του μωρού τους.

Δείτε ακόμη: Ο Γουίνι το αρκουδάκι, μας θύμισε το πόσο σημαντική είναι η δύναμη της φιλίας!

Ο Roc σπούδασε την απεικόνιση κινούμενων σχεδίων στο 9Zeros, στη Βαρκελώνη και από τότε έχει εργαστεί ως σχεδιαστής κινούμενων σχεδίων σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε ταινίες, σε διαφημίσεις και σε τηλεοπτικά παιχνίδια και έχει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στην εικονογράφηση και στη δημιουργία κόμικς. “Απ ‘όσο μπορώ να θυμηθώ, πάντα μου άρεσε το σχέδιο και η αφήγηση. ” Θυμάμαι οτι πάντα στο θρανίο στο δημοτικό ήταν γεμάτο με σχέδια , μέχρι που ο δάσκαλος μου με έβαλε να τα καθαρίσω”.

Ωστόσο, κάθε γονιός γνωρίζει οτι όλα αυτά στην πραγματικότητα δεν σημαίνουν τίποτα, μπροστά σε αυτό το αξιολάτρευτο πλάσμα που τους χάρισε ο θεός.

Δείτε ακόμη: ZERO:Δείτε το animation για τον κοινωνικό αποκλεισμό που σάρωσε τα βραβεία .Θα σας ταρακουνήσει! ΒΙΝΤΕΟ

  • Ένα αξιολάτρευτο μαύρο Goblin (παίζει με το πρόσωπό σας)

ikonografos-gia-tin-frontida-moron_

  • Αξιολάτρευτη φωτιά αναπνοής δράκου ( κάνει εμετό πάνω σας)

ikonografos-gia-tin-frontida-moron2_

 

  • Ένα αξιολάτρευτο χωριάτικο κοτόπουλο ( σας ξυπνάει όλη την ώρα)

ikonografos-gia-tin-frontida-moron3_

Δείτε ακόμη: η μοντέρνα ανατροφή των παιδιών γελοιοποιείται από το αποτέλεσμα

  • Ένας αξιολάτρευτος γλυκός ασβός ( δεν σας αφήνει να φύγετε)

ikonografos-gia-tin-frontida-moron4_

Close