«Κλαίει» όλο το ίντερνετ: Πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν μπόμπιρα ο οποίος το… καταδιασκεδάζει

Πυροσβέστες στην Κορνουάλη κατέβαλαν προσπάθειες να σώσουν ένα μικρό παιδί που είχε κλειδωθεί στο αυτοκίνητο της μητέρας του, ενώ εκείνο τους παρακολουθούσε διασκεδάζοντας.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο μόλις 14 μηνών Μπράντον ενεργοποίησε το κεντρικό σύστημα κλειδώματος τη στιγμή που η μητέρα του φόρτωνε το αυτοκίνητο με ψώνια.

Δείτε ακόμη: Πως ένας 5χρονος μπόμπιρας έσωσε τη ζωή της μητέρας του!

Έντρομη η μητέρα του άρχισε να σκέφτεται πώς θα ανοίξει το αυτοκίνητο, ενώ πελάτες του σούπερ μάρκετ στο οποίο είχε κάνει τα ψώνια της την πλησίασαν για να τη βοηθήσουν καλώντας παράλληλα την πυροσβεστική.

Δείτε ακόμη: Γέννησε μόνη της στο αυτοκίνητο και ο σύζυγος κατέγραψε τα πάντα! Το βίντεο έχει γίνει viral!

Ο μικρός μπόμπιρας πάντως αντιμετώπισε την κατάσταση με μεγαλύτερη ψυχραιμία καθώς σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε φαίνεται να χαμογελά στους πυροσβέστες, ακριβώς πίσω από το τιμόνι, και ενώ εκείνοι προσπαθούν να ανοίξουν το όχημα.

Ο μικρός μπόμπιρας πάντως αντιμετώπισε την κατάσταση με μεγαλύτερη ψυχραιμία καθώς σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε φαίνεται να χαμογελά στους πυροσβέστες,

 

«Κλαίει» όλο το ίντερνετ: Πυροσβέστες προσπαθούν να απεγκλωβίσουν μπόμπιρα ο οποίος το… καταδιασκεδάζει

Αρχικά, οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ένα μικρό εργαλείο, στη συνέχεια όμως και όταν είδαν τον Μπράντον να βάζει ένα νόμισμα στο στόμα του, κατέφυγαν σε πιο δραστική μέθοδο και έσπασαν το ένα παράθυρο.

Δείτε ακόμη: Θα ξετρελαθείτε: «Σούπερ-μωρό» σκαρφαλώνει διπλή πόρτα ασφαλείας! (vid)

Όπως δηλώνει η μητέρα του, είχε αρχίσει να πανικοβάλλεται καθώς φοβόταν ότι το μωρό της θα πνιγεί με το νόμισμα.

 

Πηγή: diaforetiko.gr
Close