Πήγε την κόρη της στον παιδικό σταθμό και όταν γύρισε σπίτι, ανακάλυψε οτι της είχαν βγάλει τα φρύδια με κερί.

Όταν πηγαίνεις το παιδί σου στον παιδικό σταθμό, περιμένεις να επιστρέψει σπίτι, έτσι ακριβώς όπως το άφησες…

Η αλλαγή της εμφάνισης ενός παιδιού, ειδικά όταν είναι σε πολύ μικρή και ευαίσθητη ηλικία, μπορεί να έχει  επιζήμιες ψυχολογικές επιπτώσεις. Αυτοί οι γονείς έγιναν εξω φρενών όταν πήραν το παιδί τους από τον παιδικό σταθμό καθώς ανακάλυψαν οτι οι δασκάλες στον παιδικό είχαν βγάλει τα φρύδια της μικρής τους με κερί.

Η Alyssa Salgado ζει με την κόρη της, Lilayiah, στο Πάσκο, στην Ουάσινγκτον. Η Lilayiah πήγαινε σε παιδικό σταθμό, καθώς αυτή δεν μπορούσε να την κρατήσει γιατί δούλευε. Το πρωί της περασμένης Πέμπτης πήγε την μικρή της στον παιδικό σταθμό, όπως έκανε κάθε φορά, αλλά όταν η μικρή γύρισε σπίτι και κάτι δεν πήγαινε καλά.

Δείτε ακόμη: Η ιστορία του 2χρονου κοριτσιού που το δάγκωσε φίδι στο παιδικό σταθμό

Πήγε την κόρη της στον παιδικό σταθμό και όταν γύρισε σπίτι, ανακάλυψε οτι της είχαν βγάλει τα φρύδια με κερί.

Η Alyssa έριξε μια πιο προσεκτική ματιά στην κόρη της και συνειδητοποίησε ότι κάτι είχε αλλάξει στην εμφάνιση της. “Όπως, πήγα πιο κοντά πρόσεξα ότι έλειπαν λίγες τρίχες από τα φρυδάκια της κόρης μου”, εξήγησε η Alyssa. “Τα φρύδια της ήταν ενωμένα στο μεσόφρυδο, καθώς γεννήθηκε έτσι.”

Φυσικά, αυτή η μαμά ήταν πολύ αναστατωμένη. Το προσωπικό στο παιδικό σταθμό, θα μπορούσε να είχε βλάψει την μικρή της κόρη, όταν της έβγαλαν τα φρύδια, και αυτή η υπόθεση δεν μπορούσε να περάσει έτσι. Το γεγονός αυτό μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην ψυχική υγεία του παιδιού της.

Η  Alyssa κάλεσε αμέσως τον παιδικό σταθμό για να παραπονεθεί για το περιστατικό. Στη συνέχεια κάλεσε και άλλους γονείς των οποίων τα παιδιά πηγαίνουν σε αυτό τον παιδικό σταθμό. Και ανακάλυψε οτι αυτό δεν είχε συμβεί μόνο στην κόρη της αλλά υπήρχε και άλλο παιδί στο οποίο είχαν βγάλει τα φρύδια..

Δείτε ακόμη: Ξέρετε γιατί οι Σκανδιναβοί βγάζουν τα παιδιά τους να κοιμούνται στο κρύο;- Η πρακτική που αναβιώνει

Η Glenda Maria Cruz αντιμετώπισε παρόμοια κατάσταση όταν πήρε το γιο της από τον παιδικό σταθμό την ίδια μέρα. «Προσπάθησα να αγγίξω το πρόσωπό του», δήλωσε νευριασμένη η Glenda. “Δεν με αφήνει να αγγίξω το πρόσωπό του. Λέει: «Όχι, όχι, μην με αγγίζεις σταμάταααα» και όλο αυτό που συμβαίνει με πληγώνει γιατί είναι το μικρό μου μωρό.. ».

Οι γυναίκες πήγαν στο παιδικό σταθμό το επόμενο πρωί για να συζητήσουν το ζήτημα. Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού, άκουσαν τα όσα είχαν να τους πουν αυτές οι μαμάδες.

Πήγε την κόρη της στον παιδικό σταθμό και όταν γύρισε σπίτι, ανακάλυψε οτι της είχαν βγάλει τα φρύδια με κερί.

Λίγες μέρες αργότερα ο Brian Ace, ο διευθυντής του παιδικού σταθμού, έκανε μια δήλωση δημόσια η οποία έλεγε: “Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός λαμβάνει σοβαρά αυτούς τους ισχυρισμούς και θα συνεργαστεί για την στήριξη της διαδικασίας της έρευνας”.

Οι μητέρες μπορεί να πήραν τα παιδιά τους από τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό, αλλά ανακουφίστηκαν όταν άκουσαν οτι πήραν τα λόγια τους στα σοβαρά.

Όταν η κατάσταση αυτή έγινε γνωστή στο Υπουργείο Παιδείας της Ουάσινγκτον , ανέλαβε να διερευνήσει και το ίδιο την κατάσταση. Τα αποδεικτικά στοιχεία συσσωρεύονται – η Alyssa έχει ακόμη και μια δήλωση από το γιατρό της Lilayiah, στην οποία επιβεβαιώνει οτι αφαιρέθηκαν φρύδια από την μικρή της.

Πήγε την κόρη της στον παιδικό σταθμό και όταν γύρισε σπίτι, ανακάλυψε οτι της είχαν βγάλει τα φρύδια με κερί.

Με όλες τις πληροφορίες υπό εξονυχιστικό έλεγχο, το μόνο που πρέπει να κάνουν όλες οι μαμάδες είναι να περιμένουν. Αυτό που συνέβη με αυτά τα παιδιά δεν είναι σωστό και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι αυτοί που το έκαναν θα έρθουν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη..

Πηγή: shareably.net
Close