Ο φανταστικός λόγος που αυτή η δασκάλα έγραψε πάνω στα θρανία των μαθητών της

Σε μια πολύ συγκινητική πράξη προχώρησε μια δασκάλα της Πέμπτης τάξης, στο δημόσιο σχολείο Evergreen Avenue Elementary School του Woodbury, N.J., της Αμερικής, λίγο πριν τις προαγωγικές εξετάσεις των παιδιών: Η Chandni Langford έγραψε σε κάθε ένα από τα θρανία των 19 μαθητών της εμπνευσμένα μηνύματα γεμάτα υποστήριξη και αγάπη!

Δείτε κάποια από αυτά:

Ο φανταστικός λόγος που αυτή η δασκάλα έγραψε πάνω στα θρανία των μαθητών της

«Λίζα, να θυμάσαι, δεν υπάρχει ασανσέρ για την επιτυχία. Πρέπει να πάρεις τις σκάλες!

Το’χεις!»

Ο φανταστικός λόγος που αυτή η δασκάλα έγραψε πάνω στα θρανία των μαθητών της

«Η μάθηση είναι η υπερδύναμή σου! Θυμήσου: Ποτέ μη σταματάς να προσπαθείς! Και ποτέ μη σταματάς να αναπτύσσεις τον εγκέφαλό σου!»

Το κάθε ένα από αυτά ήταν προσωποποιημένο στους μαθητές, ενώ συνοδευόταν και από δύο λαχταριστά donuts!

Όπως η ίδια η Langford είπε αργότερα στη Huffington Post, «Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν! Νομίζω, ότι μείωσε λίγο το άγχος τους. Κάποια από αυτά μου ζήτησαν να παραμείνουν στα ίδια θρανία για πάντα.»

Η ίδια συνέχισε «Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν, ότι τα εκτιμώ. Πιστεύω, ότι μπορούν να πετύχουν ό,τι κι αν ονειρεύονται.»

Τις φωτογραφίες από τα θρανία της τάξης της Langford κοινοποίησε η σελίδα του σχολείου στο Facebook, λαμβάνοντας δεκάδες χιλιάδες ενθαρρυντικά σχόλια και κοινοποιήσεις.

Κάτω από αυτές η ίδια σχολιάζει:

«Είναι όμορφο και ενθαρρυντικό όλο αυτό που έγινε. Είναι ωραίο να νιώθεις, ότι σε εκτιμούν. Αν καταφέρω να εμπνεύσω έστω και έναν δάσκαλο να κάνει το ίδιο για τους μαθητές του, τότε θα αξίζει πραγματικά τον κόπο!»

Πηγή: infokids.com
Close