Παιδικά κουρέματα για αγόρια: 15 ιδέες που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια

Παιδικά κουρέματα για αγόρια: Τα πιο μοντέρνα και παιχνιδιάρικα αγορίστικα παιδικά κουρέματα που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια. Με γραμμές, με σβησίματα, μοικάνα και πολλά άλλα

Μπορεί τα αγòράκια να μην έχουν τόσες επιλογές στα κουρέματα και στα χτενίσματα όσο τα κòριτσάκια – εκτός αν το αγòράκι σας έχει μακριά μαλλιά -, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιδικά κουρέματα για αγòρια που θα κάνουν το αγγελούδι σας να λάμψει.

Στο σημερινό άρθρο βρήκαμε για εσάς τα πιο μοντέρνα και παιχνιδιάρικα παιδικά κουρέματα για αγòρια που θα κάνουν τις καρδιές σας να λιώσουν. Με κεραυνούς, με τους αγαπημένους τους υπέρ ήρωες, με μοϊκάνα αλλά και για αγòράκια με πιο μακριά μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για παιδικά κουρέματα για αγόρια: Σβήσιμο με κεραυνό και πλούσια μαλλιά στο κέντρο

Μπορείς να κάνεις το προσωπάκι του να λάμψει, διαλέγοντας να ξυρίσεις τα πλαϊνά του κεφαλιού και να αφήσεις πλούσια μαλλιά στο κέντρο του. Ένα σβήσιμο με κεραυνό θα κάνει το παιδικό του κούρεμα ακόμη πιο παιχνιδιάρικο και θα το κάνει να ξετρελαθεί από την χαρά του.

Παιδικά κουρέματα για αγόρια: 15 ιδέες που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια

Ιδέες για παιδικά κουρέματα για αγόρια: Μοϊκάνα και σβήσιμο με Batman

Η μοϊκάνα είναι ένα μοντέρνα χτένισμα και σε πολλά αγοράκια ταιριάζει, ειδικά στα πιο ενεργητικά. Αν θέλετε το αγοράκι σας να ξεχωρίζει τότε αυτή η μοϊκάνα θα δείξει υπέροχη στο κεφαλάκι του και μπορεί να είναι και πιο κοντή και διακριτική. Αν αγαπάει τον Batman, αυτό το σχέδιο στο σβήσιμο, θα το λατρέψει.

παιδικό κούρεμα-για-αγοράκια-με-batman-ιδέες-

Ιδέες για παιδικά κουρέματα για αγόρια: Αφήστε τα μαλλάκια του μακριά

Σε πολλά αγοράκια ταιριάζουν τα μακριά μαλλιά. Δεν είναι ανάγκη να φτάνουν μέχρι την πλάτη. Μπορούν να είναι τόσο μακριά όσο τα μαλλιά του παιδιού στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι ένα όμορφο κούρεμα και ταιριάζει τόσο σε παιδιά με ίσια μαλλιά όσο και σε παιδιά με μπούκλες.

παιδικό κούρεμα-για-μακριά μαλλιά-για-αγοράκια-ιδέες-

ιδέες-για-παιδικά κουρέματα-για-αγοράκια-

Ιδέες για παιδικά κουρέματα για αγόρια: Ο Spiderman στο κεφαλάκι του

Μερικά καρφάκια στα μαλλιά του και ένα ωραίο δίχτυ σαν αυτό που κάνει ο Spiderman θα κάνει το παιδάκι σας να ξετρελαθεί και ίσως αυτή τη φορά να κάτσει πιο εύκολα να το κουρέψει ο κομμωτής του. Σίγουρα τα άλλα παιδιά στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο, θα το ρωτούν συνέχεια πως το έκανε!!

παιδικό-κούρεμα-για-αγόρι-με-spiderman-ιδέες-

Ιδέες για παιδικά κουρέματα για αγόρια: Πλούσια μαλλιά στο κέντρο του κεφαλιού

Τόσο για μεγάλα…αγόρια όσο και για τα μικρά το παρακάτω παιδικό κούρεμα και συνάμα χτένισμα είναι της μόδας. Ξυρισμένο το κεφάλι στα πλαϊνά και πλούσια μακριά μαλλιά στο κέντρο. Μπορείτε να τα ισιώνετε, να τα αφήνετε φυσικά ή να του βάζετε τζελ.

ιδέες-για-παιδικά κουρέματα-για-αγοράκια-

Δείτε ακόμα Τα 10 πιο όμορφα παιδικά κουρέματα για κoριτσια που θα λατρέψετε!

ιδέες-για-παιδικά κουρέματα-για-αγοράκια-

ιδέες-για-παιδικά κουρέματα-για-αγοράκια-

ιδέες-για-παιδικά κουρέματα-για-αγοράκια-

ιδέες-για-παιδικά κουρέματα-για-αγοράκια-

Ιδέες για παιδικά κουρέματα για αγòρια: Αστεράκι στο κεφαλάκι του

Το παιδί μας είναι σίγουρα ένα αστεράκι και μπορείς να το δείξεις αυτό και στο κούρεμά του. Μπορείς να σχηματίσεις ένα αστεράκι στο σβήσιμο του κεφαλιού του και να γίνει ένα μικρό αλανάκι με τέλειο κούρεμα. Ακόμη το σκέφτεσαι;

παιδικό-κούρεμα-για-αγόρι-με-αστεράκι-ιδέες-

ιδέες-για-παιδικά κουρέματα-για-αγοράκια-

Ιδέες για παιδικά κουρέματα για αγòρια: Σχέδιο με καρχαρία

Αν έχει γίνει και στο δικό σας σπίτι, ύμνος το baby shark toutoutoutoutou κλπ κλπ, τότε σίγουρα πρέπει να το υιοθετήσετε και στο κούρεμα του παιδιού. Τα παιδιά λατρεύουν αυτό το τραγούδι και πλέον αγαπούν και τους καρχαρίες, οπότε είναι ένα κούρεμα που σίγουρα θα του αρέσει.

παιδικό-κούρεμα-για-αγόρι-με-καρχαρία-ιδέες-

ιδέες-για-παιδικά κουρέματα-για-αγοράκια-

Δείτε ακόμα 63 εκπληκτικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά (+ παιδικά)!

ιδέες-για-παιδικά κουρέματα-για-αγοράκια-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μωρό – νήπιο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close