Πως θα επιλέξετε αντηλιακό για φέτος το καλοκαίρι?

Κοριτσάκια μου τι κάνετε,αρχίσατε τα μπανάκια σας ή όχι ακόμη;
Σας έχω σούπερ πρόταση σήμερα! Αντηλιακό πήρατε; Όχι ακόμη;
Eγώ είμαι εδώ!

Αυτό λοιπόν που με κούραζε περισσότερο κάθε καλοκαίρι (εκτός από τη ζέστη και τις τσιρίδες της μικρής… ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ), ήταν οι ενοχλητικοί κίτρινοι λεκέδες από τo αντηλιακό στο μαγιό, στα ρούχα παραλίας και πολλές φορές ΚΑΙ πάνω στη τσάντα παραλίας (Δε σχολιάζω άλλο!)
Δεν βγαίνουν καθόλουυυυυ εύκολα αυτοί οι λεκέδες, ειδικά αν το μαγιό είναι άσπρο, κατευθείαν στο καλάθι και πέταμα!
Πηγαίνοντας για το πρώτο μας μπανάκι φέτος, σταμάτησα να πάρω αντηλιακό (γιατί ως γνωστόν δεν χρησιμοποιούμε αντηλιακό περσινό) και νταννταν!!! Δεν πίστευα στα μάτια μου όταν το είδα. Το νέο καινοτόμο αντηλιακό της NIVEA SunProtect&Moisture που παρέχει προστασία κατά των λεκέδων και ταυτόχρονα προσφέρει και την απαιτούμενη προστασία έναντι στον ήλιο αλλά και ενυδατώνει και την επιδερμίδα. Τι άλλο να θέλω καλέ !!! Μαγιουδάκι μου φέτος δεν θα σε αποχωριστώ <3

Πως θα επιλέξετε αντηλιακό για φέτος το καλοκαίρι?Επιτέλους ένα αντηλιακό που τα συνδυάζει όλα. Και προστατεύει τα ρούχα μας, και παρέχει 24ωρη ενυδάτωση κάτω από τον ήλιο, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την ξηρότητα της επιδερμίδας εξαιτίας της υπερβολικής έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV), της ζέστης αλλά και της επαφής με το θαλασσινό νερό. Και παράλληλα, τα αποτελεσματικά φίλτρα προστασίας UVA/UVB, που προσφέρουν άμεση και μακράς διάρκειας προστασία από τον ήλιο, έχουν ενισχυθεί με ενυδατικά συστατικά, όπως η Πανθενόλη και η Γλυκερίνη.

Πως θα επιλέξετε αντηλιακό για φέτος το καλοκαίρι?
Eνα αντηλιακό που σέβεται εμάς αλλά και τα ρούχα μας. Ποτέ ξανά δε θα μας απασχολήσει το τι θα φορέσουμε στην παραλία για να μην το λερώσουμε και στο τέλος να καταλήξουμε να το πετάξουμε.
Να ξέρετε πως υπάρχει μεγάλη γκάμα αντηλιακών της σειράς NIVEA SunProtect&Moisture η οποία απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, διαθέτοντας προϊόντα τόσο για ενήλικες ,όσο και για παιδιά σε μεγάλο εύρος SPF, (20 έως και 50+) αλλά και τύπο συσκευασίας (λοσιόν, spray και triggerspray) ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και προτίμηση.
Εγώ εννοείται πήρα για την Ηρώ, το sprayγιατί είναι μεγάλη η συσκευασία, μπορεί να απλωθεί πανεύκολα και επειδή η μικρή είναι και λίγο του τύπου «ασεεεεμπορωμόνηηηηηηηημουυυυ!» καταφέρνει και το απλώνει παντού. Και δεν με νοιάζει αν λερώσει το μαγιό γιατί πλέον ξέρω ότι θα καθαρίσει πανεύκολα στο πλύσιμο! Όλε!

Πως θα επιλέξετε αντηλιακό για φέτος το καλοκαίρι?Το καλύτερό σας το έχω για το τέλος. Όλες το έχουμε κάνει! Έχουμε πάρει αντηλιακό αμφιβόλου ποιότητας μόνο και μόνο για τη μυρωδιά. Ε, το συγκεκριμένο έχει απίστευτη μυρωδιά ! Αυτή τη μυρωδιά του καλοκαιριού που σε παρασύρει…
Οπότε έχουμε και λέμε προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου + ενυδάτωση+ εξαιρετικό άρωμα +προστασία από τους λεκέδες+ οικονομική τιμή= Η καλύτερη επιλογή για το φετινό σας αντηλιακό!
Ήδη σε γνωστούς και φίλους που το πρότεινα έγινε ανάρπαστο.

Πως θα επιλέξετε αντηλιακό για φέτος το καλοκαίρι?

#SwseTaKalokairina
Φιλιά πολλά!!!

Close