Προσοχή! H νέα επικίνδυνη πρόκληση που έχει γίνει μόδα στο διαδίκτυο

Το «#InMyFeelings» αντλεί έμπνευσή από το ομώνυμο τραγούδι του ράπερ Drake – Δείτε το βίντεο

Οι προκλήσεις μέσω social media έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια. Κάποιες, όπως για παράδειγμα το Ice Bucket Challenge, είναι ακίνδυνες και γίνονται για καλό σκοπό, κάποιες άλλες που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα μπορούν να γίνουν άκρως επικίνδυνες και ορισμένες φορές να έχουν τραγικές συνέπειες.

Η νέα πρόκληση-μόδα είναι το «#InMyFeelings» και αντλεί την έμπνευσή του από το ομώνυμο τραγούδι του Καναδού ράπερ Drake.

Η πρόκληση η οποία είναι γνωστή και ως #KekeChallenge ή #DoTheShiggy ξεκίνησε από τον κωμικό Shiggy ο οποίος δηλώνει μεγάλος φαν του Drake. Ένα βράδυ βγήκε από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο κι άρχισε να χορεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκτοτε προκλήθηκε πανικός. Μέχρι και ο ίδιος ο καλλιτέχνης, βγήκε και ευχαρίστησε δημόσια τον Shiggy καθώς το συγκεκριμένο τραγούδι έχει γίνει Νο1.

Στόχος της πρόκλησης είναι οι συμμετέχοντες να δείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες κάνοντας κάποιες χορευτικές φιγούρες. Μέχρι εδώ όλα καλά, κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν είναι όμως τόσο απλό και εύκολο όσο δείχνει καθώς υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που αλλάζει τα δεδομένα.

Και αυτή είναι ότι θα πρέπει να βγεις από ένα αυτοκίνητο που κινείται και στη συνέχεια να επιδείξεις τις χορευτικές σου ικανότητες ακολουθώντας το αυτοκίνητο που συνεχίζει να κινείται…

Τα social media έχουν γεμίσει με σχετικές αναρτήσεις και στις περισσότερες των περιπτώσεων η κατάληξη δεν είναι καλή, με τους συμμετέχοντες να χτυπούν προσπαθώντας να πηδήξουν από τα αυτοκίνητα.

Υπάρχουν και κάποιες διαφορετικές εκδοχές της πρόκλησης που περιλαμβάνουν χορό υπό τους ήχους του τραγουδιού σε εσωτερικούς χώρους, σε εξωτερικούς χώρους, σε πάρκινγκ δίπλα σε αυτοκίνητα. Ο Γουίλ Σμιθ για παράδειγμα άρχισε να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού του «In My Feelings» στην ταράτσα ενός κτηρίου στη Βουδαπέστη και σε μια γέφυρα…

 

Πηγή: newsbeast
Close