Ψώνια με το παιδί στο supermarket...Αυτό το βάσανο!

Οι περισσότερες από εμάς πάμε στο supermarket με τη συνοδεία των παιδιών. Δεν είναι η καλύτερη λύση θα συμφωνήσετε όλες μαζί μου,καθώς όλες την έχουμε πατήσει να είμαστε φορτωμένες και να έχουμε και ένα μικρό τερατάκι να τσιρίζει το θελωωωωωωωωωω αυτό και στη χειρότερη περίπτωση να πέφτει κάτω σαν τη κατσαρίδα και να χτυπιέται!

Παρακάτω σας έχω κάποιες λύσεις, για να κάνετε τα ψώνια σας όσο πιο ανώδυνα γίνεται:

– Περιορίστε όσο μπορείτε περισσότερο το χρόνο που θα παραμείνετε στο κατάστημα. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η λίστα που έχετε φτιάξει από πριν.
– Δώστε στα παιδιά παραγγελίες για ψώνια που θα τα κρατήσουν απασχολημένα πχ να αγοράσουν και να ζυγίσουν μπανάνες και μήλα ή να περιμένουν στη σειρά για τα τυριά.
– Αν δεν προλάβετε να τα ταΐσετε πριν φύγετε, μπαίνοντας στο κατάστημα δώστε τους κάτι να μασουλήσουν και ένα μπουκαλάκι νερό.
-Πάρτε μαζί σας άλλον έναν ενήλικα για να προσέχει το παιδί ενώ ψωνίζετε
-Αν το παιδί περπατάει αφήστε το να περπατήσει επαινώντας το για την καλή συμπεριφορά του.
-Κατεβάστε δωρεάντη νέα εφαρμογή της Lidl “My Lidl Store” για κινητά και tablets! (Ναι θα σωθείτε συν ότι τα παιδιά θα μάθουν να διαχειρίζονται με ευθύνη τα προϊόντα ενός καταστήματος και θαέρχονται αντιμέτωπα με καθημερινές προκλήσεις που ενισχύουν την υπευθυνότητα τουςμε τον πιο ευχάριστο τρόπο.!

Τί είναι αυτή η εφαρμογή;
H Lidl δημιούργησε το παιχνίδι “My Lidl Store” για κινητά και tablets στο οποίο τα παιδιά (αλλά και εσείς 😛 ) θα έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους εικονικό κατάστημα Lidl, να αγοράζουν και να πουλάνε προϊόντα με βάση τις ανάγκες και τη ζήτηση των πελατών τους, να προσλαμβάνουν προσωπικό και να αναθέτουν σε κάθε ένα συνεργάτη ξεχωριστά τις δικές του αρμοδιότητες με στόχο πάντα την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος αλλά και την ικανοποίηση των πελατών.
Ξεκινώντας από μια υπαίθρια αγορά και εφόσον πληρούν όλες τις προαπαιτούμενες προϋποθέσεις, θα μπορούν να εξελίσσουν το κατάστημά τους βελτιώνοντας τις υποδομές του, προσθέτοντας χώρο στάθμευσης για τους πελάτες, μετατρέποντας τα καλάθια αγορών σε καρότσια, επεκτείνοντας τη γκάμα των προϊόντων τους και φυσικά επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό του καταστήματος. Για όλα αυτά, θα λαμβάνουν ενημερώσεις και συμβουλές από τον Λουκά Λιντλάκη, τον προσωπικό τους βοηθό στο παιχνίδι, ο οποίος θα βρίσκεται πάντα εκεί για να λύσει τις απορίες στις εκάστοτε δυσκολίες του παιχνιδιού.

Και πώς θα σας βοηθήσει η εφαρμογή να κάνετε με την ησυχία σας τα ψώνια σας στο supermarket;

Ψώνια με το παιδί στο supermarket...Αυτό το βάσανο!Προκειμένου τα καμάρια μας να κερδίζουν ειδικά κέρματα με τα οποία θα μπορούν να αγοράζουν δομικά υλικά όπως π.χ. πέτρες, ξύλα, γυαλί κτλ. για να χτίσουν το κατάστημα του επόμενου επιπέδου, καλούνται να σκανάρουν συγκεκριμένα προϊόντα από τα καταστήματά της Lidl με τον «Ντετέκτιβ Barcode». Τα προϊόντα που έχουν επιλεγεί για αυτήν τη διαδικασία θα ανανεώνονται κατά διαστήματα, αποτελούν αγαπημένα προϊόντα διατροφής, ιδιωτικής ετικέτας και κοινό τους χαρακτηριστικό είναι οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες τους.

Super;;; Έτσι θα περιμένουν πως και πως για να έρθουν μαζί στο supermarket με την προϋπόθεση πως θα ακούνε τη μαμά! (σαρδόνιo χαμόγελο έχω αυτή τη στιγμή χεχε)
και θα τα φέρουμε σε επαφή με υγιεινά και θρεπτικά προϊόντα, οι συσκευασίες των οποίων μπορούν να ανακυκλωθούν μόλις αυτά καταναλωθούν!

Ψώνια με το παιδί στο supermarket...Αυτό το βάσανο!Στην Ηρώ αρέσει που στον φούρνο μπορεί να ψήνει μόνη της φρέσκα ψωμιά και ψωμάκια, και τα πουλάει στους πελάτες της!

Ο Λουκάς Λιντλάκης στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης

Τις προάλλες επισκεφθήκαμε το Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης στον ευρύτερο χώρο του Δημαρχείου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και έξω στο κυλικείο του πάρκου συναντήσαμε με μεγάλη μας έκπληξη τον Λουκά Λιντλάκη! Η Ηρώ τον αναγνώρισε αμέσως φυσικά και αφού λοιπόν ολοκληρώσαμε την επίσκεψή μας και μάθαμε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο πόσο ωφέλιμη είναι η ανακύκλωση στη ζωή μας, ενημερωθήκαμε πως στο χώρο του κυλικείου σύντομα θα υπάρχουν tablet που θα δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες να περιηγηθούν στην εφαρμογή και να δημιουργήσουν με τη βοήθεια του Λουκά το δικό τους κατάστημα Lidl δοκιμάζοντας παράλληλα να σκανάρουν όλες τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες που παρουσιάζονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πάρκου. Ανακύκλωση και παιχνίδι, όπως λέμε δύο σε ένα! Υπέροχο;

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή MyLidlStore σε iOS και Androidκαι θα με θυμηθείτε.

Close