Βρεφικό μασάζ_ 8 σημεία μασάζ για να_ ηρεμήσετε το_ μωρό σας_

Βρεφικό μασάζ : 8 σημεία μασάζ για να ηρεμήσετε το μωρό σας!Μέσα από την ρεφλεξολογία θα μάθουμε 8 σημεία μασάζ για να ηρεμήσετε το μωρο σας όταν είναι ανήσυχο. Η ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη του μασάζ. Μέσα από το μασάζ, μπορούμε να ανακουφίσουμε τους πόνους ή να χαλαρώσουμε μικρούς και μεγάλους.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ρεφλεξολογία για το μωρο μας. Γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου το παιδί μας είναι ανήσυχο, πονάει ή έχει αϋπνίες. Και όταν ένα μωρό είναι ανήσυχο δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε πάντα τον τρόπο να το ηρεμήσουμε.

Δείτε ακόμα Πρόωρα μωράκια που νίκησαν τον θάνατο (φωτογραφίες)

Το μασάζ μέσα από την ρεφλεξολογία, μπορεί πραγματικά να ηρεμήσει το μωρό σας από τους πόνους, την αϋπνία ή οτιδήποτε το κρατά ανήσυχο. Οι παιδίατροι, αναφέρουν πολύ συχνά την χρησιμότητα της ρεφλεξολογίας στα μωρά. Διαβάστε παρακάτω: 

Βρεφικό μασάζ :Ανακουφίστε το μωρο σας από τους πόνους στα δοντάκια

Τα μωρα περνούν μία ηλικιακή φάση όπου βγάζουν δοντάκια και πονάνε πολύ. Έχουν γκρίνια και είναι ανήσυχα. Αν θέλετε να ανακουφίσετε τα μωρά σας από τους πόνους των δοντιών, κάντε μασάζ στα δαχτυλάκια των ποδιών του παιδιού. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα δάχτυλα των παιδιών συνδέονται με την άνω και κάτω γνάθο.

Βρεφικό μασάζ__Στα μωρά_ στα πόδια_

Βρεφικό μασάζ : Ανακουφίστε την καταρροή

Δεν το περιμένατε όμως η καταρροή στο παιδί μπορεί να ανακουφιστεί με το τρίψιμο των ποδιών του παιδιού. Τρίψτε το σημείο λίγο πιο κάτω από τα δάχτυλα και αυτό θα ανακουφίσει το μωρό από το μπούκωμα, την καταρροή και γενικότερα τα συμπτώματα του κρυώματος.

Βρεφικό μασάζ _ανακουφίζει_τα_μωρά_από_την_καταρροή_

Ανακουφίστε τον πόνο στο στήθος με Βρεφικό μασάζ

Εάν το μωρό σας δυσκολεύεται με πόνο στο στήθος, δοκιμάστε απαλά να κάνετε μασάζ στο σημείο κάτω από τα 3 μεσαία δάχτυλα. Μπορείτε να το πιέσετε με το αντίχειρα και να κάνετε μασάζ πάνω-κάτω.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να τυλίξετε τα δάχτυλα και των δύο χεριών γύρω από το πόδι του μωρού σας και να πατήσετε απαλά την περιοχή με τους αντίχειρές σας.

Βρεφικό μασάζ _ανακουφίζει_τα παιδιά_από_τον_πόνο στο στήθος_

Ανακουφίστε τους πόνους στην κοιλιά με Βρεφικό μασάζ

Το μασάζ στο μεσαίο τμήμα του ποδιού του μωρού σας μπορεί να βοηθήσει σε σπασμούς και δυσφορία στο στομάχι. Ένα ελαφρύ μασάζ στο κέντρο των ποδιών τους είναι ένας φυσικός τρόπος για την ανακούφιση του πόνου στο στομάχι.

πόνοι στην κοιλιά_

 Βρεφικό μασάζ: Ανακουφίστε την δυσπεψία

Ένα απαλό μασάζ ποδιών μπορεί να βοηθήσει το μωρό σας με πεπτικά προβλήματα. Κάντε μασάζ στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στα τέσσερα δάχτυλα των ποδιών και στην πατούσα. Δεν συμπεριλαμβάνετε το μεγάλο δάχτυλο των ποδιών. Αυτός ο τρόπος ανακουφίζει από τους πόνους στο στομάχι και την δυσπεψία.

 Βρεφικό μασάζ_ανακουφίζει_τα_παιδιά_από_την_δυσπεψία_

Ανακουφίστε από τα αέρια και τους πόνους στην κοιλιά με Βρεφικό μασάζ

Αν κάνετε μασάζ ανάμεσα στο μεγάλο και στο δεύτερο δάχτυλο, το παιδί μπορεί να ανακουφιστεί από πονάκια στην κοιλιά και αέρια. Επίσης μπορεί να ανακουφίσει από τον εμετό και την ναυτία.

Βρεφικό μασάζ_ανακουφίζει_τα παιδιά_από_πόνους_και_αέρια_

Βρεφικό μασάζ :Ανακουφίστε από την δυσκοιλιότητα

Το μασάζ ποδιών μπορεί να ανακουφίσει τη δυσκοιλιότητα, σύμφωνα με μια μελέτη. Τρίψτε ελαφρά τη φτέρνα του μωρού εάν έχει πόνο στην κοιλιά. Αυτό το μέρος του ποδιού συνδέεται με το στομάχι και μπορεί φυσικά να ανακουφίσει προβλήματα που σχετίζονται με τη δυσκοιλιότητα.

Βρεφικό μασάζ _

All photos via: brightside.me

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close