το-σοβαρό-σύμπτωμα-της-γρίπης-που-λίγοι-γνωρίζουν-

Συμπτώματα γρίπης: Το σοβαρό σύμπτωμα που δεν ξέρετε. Η γρίπη έχει ένα σοβαρό σύμπτωμα που δεν γνωρίζετε.

Οι περισσότεροι γονείς θεωρούν ότι μπορούν να αναγνωρίσουν τα συμπτώματα της γρίπης και ότι είναι λίγο ή πολύ γνωστά. Παρόλα αυτά η γρίπη περιλαμβάνει ένα σπάνιο αλλά και σοβαρό σύμπτωμα που μπορεί να το δούμε αλλά δεν θα πάει το μυαλό μας.

Δείτε ακόμα Εμβόλιο της γρίπης: Όσα πρέπει να γνωρίζουν τα παιδιά και οι ευπαθείς ομάδες

Συγκεκριμένα αυτό το σοβαρό σύμπτωμα το έφερε στο φως της δημοσιότητας μία νοσοκόμα αλλά και μαμά, η Brodi Willard μέσα από μία δημοσίευσή της, στην σελίδα της στο Facebook. Σε αυτή την δημοσίευση ήθελε να μοιραστεί την δική της εμπειρία με την γρίπη και να προειδοποιήσει του υπόλοιπους γονείς. Διαβάστε παρακάτω:

Συμπτώματα γρίπης: Το σοβαρό σύμπτωμα που δεν ξέρετε

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: Ο γιος μου επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο με εξανθήματα. Κάθε φορά που ξυνόταν, εμφανίζονταν όλο και περισσότερα. Προσπαθήσαμε να του αλλάξουμε τα ρούχα και να τον κάνουμε μπάνιο, αλλά τίποτα δεν τον βοηθούσε. Τηλεφώνησα στον παιδίατρο.

το-σοβαρό-σύμπτωμα-της-γρίπης-που-λίγοι-γνωρίζουν-

Μου είπε, ότι δύο ακόμα παιδιά είχαν έρθει στο ιατρείο του την ημέρα εκείνη με το ίδιο ακριβώς σύμπτωμα και αφού εξετάσθηκαν ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΡΙΠΗ. Το επόμενο πρωί τον πήγα στο ιατρείο και βρέθηκε επίσης ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΥΠΟΥ Β.

το-σοβαρό-σύμπτωμα-της-γρίπης-που-λίγοι-γνωρίζουν-

Δείτε ακόμα Γρίπη: Ο παιδίατρος Κυριάκος Δουλγέρης εξηγεί τα τρία βασικά συμπτώματα και ο,τι πρέπει να ξέρουμε για το εμβόλιο

Ο γιος μου δεν έχει καθόλου άλλα συμπτώματα, ούτε πυρετό, ούτε βήχα ή μπούκωμα. Έχει μόνο εξανθήματα. Παρακαλώ, παρατηρείτε προσεκτικά τα παιδιά σας , ώστε αν εμφανίσουν εξανθήματα να καλέσετε αμέσως τον παιδίατρο. Δεν είχα ποτέ ξανά ακούσει γι’ αυτό το συμπτώματα, οπότε προφανώς είναι κάτι που πρέπει να προσέχουμε!»

το-σοβαρό-σύμπτωμα-της-γρίπης-που-λίγοι-γνωρίζουν-

Δείτε παρακάτω την αρχική της δημοσίευση:

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την παιδική υγεία στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close