Βίντεο-σοκ: Η μητέρα παίζει με το κινητό της ενώ το παιδί της παρασύρεται από αυτοκίνητο

Βίντεο-σοκ: Η μητέρα παίζει με το κινητό της ενώ το παιδί της παρασύρεται από αυτοκίνητο

Ο Χαν Χαν εμφανίζεται στα πλάνα να περπατά μέσα στη μέση του δρόμου ενώ η μητέρα του που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο και ασχολείται με το κινητό της τηλέφωνο, αδιαφορεί

Ένα βίντεο σοκ στο οποίο καταγράφεται η στιγμή της παράσυρσης ενός δίχρονου αγοριού από αυτοκίνητο ήρθε στη δημοσιότητα από την Κίνα.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι όπως φαίνεται από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας η μητέρα του παιδιού το έχει παρατήσει να τρέχει μόνο του στο δρόμο ενώ η ίδια παίζει με το κινητό της τηλέφωνο.

Ο Χαν Χαν, όπως είναι το όνομα του μικρού αγοριού, εμφανίζεται στα πλάνα να περπατά μέσα στη μέση του δρόμου ενώ η μητέρα του που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο και ασχολείται με το κινητό της τηλέφωνο, αδιαφορεί.

Κάποια στιγμή ένα μαύρου χρώματος αυτοκίνητο που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης ξεκινά χωρίς ο οδηγός του να έχει αντιληφθεί την παρουσία του 2χρονου αγοριού μπροστά στο όχημά του με αποτέλεσμα να το παρασύρει και να το τραυματίσει βαρύτατα.

Μόνο μετά την παράσυρση του μικρού αγοριού από το αυτοκίνητο αποφασίζει η μητέρα του να ασχοληθεί με το γιό της και να τον μεταφέρει τελικά στο νοσοκομείο.

πηγη:protothema.gr

Close