Ο δικός μου  πρίγκηπας γιορταζει!

Το δικό μου το πρίγκιπα δεν τον γνώρισα σε παλάτι…..Αλλά ξεχώρισα τα μάτια του μέσα σε χιλιάδες μάτια!Ο δικός μου ο πρίγκιπας δεν έζησε πλουσιοπάροχα ούτε και ζει…Αλλά παλεύει καθημερινά και η καρδία του είναι από χρυσάφι..

Ο δικός μου ο πρίγκιπας…δεν μου κάνει συνέχεια δώρα ,Αλλά με σφίγγει κάθε βράδυ στην αγκαλιά του, μου μιλάει γλυκά  και λέει σε όλους είναι η γυναικά μου και το εννοεί.

Ο δικός μου ο πρίγκιπας είναι πληγωμένος πολύ…Άλλα είμαι σίγουρη ότι δεν θα αφήσει ποτέ κανέναν να πληγώσει τις  κόρες  του και εμένα.

Τον δικό μου το πρίγκηπα,τον σπρώξανε στα σκ…α ,τον έκαναν να πιάσει πάτο,αλλά αυτός σηκώθηκε μόνος του και όχι απλά στάθηκε στα πόδια του,αλλά έβγαλε φτερά και πέταξε!

Ο δικός μου ο πρίγκηπας …Είσαι εσύ! Που ανέχεσαι τη τρέλα που κουβαλάω στο κεφάλι μου και γελάς και από πάνω.Που το πρωί που δε μιλιέμαι πριν πιω καφέ,δε με παρεξηγείς. Που ανέχεσαι το ελαφρύ αλτσχαιμερ που έχω και δεν θυμώνεις όταν ξεχνάω κλειδιά,τσάντες,ονόματα,γεγονότα(εντάξει τα παιδιά το θυμάμαι πάντα χιχι)Που για μένα και τα  παιδιά ,τους έκανες όλους πέρα και δεν σηκώνεις και κουβέντα.

Στο χω πεί και θα στο ξαναπώ δημόσια!Είμαι πολύ περήφανη για σένα,για όλη σου τη πορεία.Είσαι παράδειγμα προς μίμηση για τη δύναμη που έχεις.Νιώθω ευλογημένη από το θεό για την οικογένειά μας.Πάντα μου ήταν πιο εύκολο να γράψω πάρα να στα πω!

Μέσα μου είμαι σα παιδί και τώρα,σε έχω ανάγκη τώρα όσο ποτέ…Κανε με να νιώσω σα κοριτσάκι.
Κοριτσάκι είμαι μέσα μου και παλεύω ακόμη,όπως παλεύεις και συ με τα δικά σου τέρατα.

Είπαμε στα πάντα θα είμαστε μαζί.Στα δύσκολα και στα εύκολα.Θα πάρω κουράγιο να συνεχίσω τα χαμόγελα ευτυχίας που είναι χαραγμένα στα πρόσωπα μας.Συνέχισε να με κάνεις να γελάω …Εκτός από τα παιδιά μας μόνο εσύ έχεις αυτό το ταλέντο .Να με κάνεις να ΓΕΛΑΩ!

Σε αγαπώ πολύ!
Χρόνια πολλά!

Λενα Γατση

Close