Μετάβαση από τα 20 στα 30 _Οι αλλαγές στη ζωή της γυναίκας_

Μετάβαση από τα 20 στα 30 : Οι αλλαγές στη ζωή της γυναίκας!Όταν μία γυναίκα γίνεται 30 χρονών παραμένει νέα και φρέσκια. Όμως η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα στην ζωή της αλλάζουν συγκριτικά με το πως σκεφτόταν ή τι έκανε στα 20 της.

Δεν είναι ότι γερνάει. Είναι ότι σοβαρεύει. Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και μερικές σωματικές αλλαγές που στα 20 δεν υπήρχαν. Στο σημερινό άρθρο λοιπόν, θα δούμε τις αλλαγές στην καθημερινότητα μίας γυναίκας όταν φτάνει τα 30 της χρόνια.

Δείτε ακόμαΤα 10 απίστευτα πράγματα που πίστευαν στο παρελθόν οι άνθρωποι

μία φωτογραφία του σημερινού άρθρου. Εμάς μας άρεσαν πολύ πάντως, γιατί αντιμετώπισαν τις δυσκολίες της ηλικίας των 30 με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Διαβάστε παρακάτω:

Μετάβαση από τα 20 στα 30 : Οι αλλαγές στη ζωή της γυναίκας! Μία γυναίκα στα 30 της χρόνια κοιμάται πιο δύσκολα!

Μπορεί στα 20 σου να μπορούσες να κοιμηθείς με ύπνο βαθύ ακόμη και πάνω σε δύο άβολες, ενωμένες καρέκλες, όμως πλέον αυτό δεν είναι εύκολο. Πλέον μπορεί να σε ενοχλήσει ο παραμικρός ήχος ή φως και να διακόψεις τον ύπνο σου άγαρμπα. Και το χειρότερο; Πολλές φορές δεν ξανά κοιμάσαι εύκολα.

Μετάβαση_ από τα 20 _στα 30_Δύσκολος υπνος_

Αλλάζει ο τρόπος που της αρέσει να διασκεδάζει!

Μία κοπέλα στα 20 της χρόνια είναι πολύ πιθανό να της αρέσει να ανεβάζει την αδρεναλίνη της. Της αρέσουν τα λούνα παρκ, τα extreme sports κλπ. Μία γυναίκα που πατάει και ξεπερνάει τα 30 όμως αλλάζει τρόπους διασκέδασης. Ξαφνικά νιώθεις ότι ζαλίζεσαι εύκολα ενώ προτιμάς να περνάς όμορφες στιγμές με το παιδί σου, παρά με τους φίλους σου. Αλλάγες_ στον τρόπο_ διασκέδασης_

Μετάβαση από τα 20 στα 3:Πηγαίνουμε συχνότερα στην τουαλέτα

Ναι φίλες μου, θα το πούμε με το όνομά τους. Μία γυναίκα από τα 30 και μετά μπορεί να διακόψει τον ύπνο της τουλάχιστον τέσσερις φορές, για να πάει τουαλέτα. Μπορεί να μην έχει πιει νερό εκείνη την μέρα, όμως το σώμα της έχει διαφορετική άποψη!

Μετάβαση από τα 20 στα 30_ Συχνοουρία_

Δίνει σημασία στα απλά πράγματα!

Στα 20 θέλαμε τα γενέθλιά μας να ήταν υπερπαραγωγή. Θέλαμε όμορφα δώρα, πρωτότυπες τούρτες, εκπλήξεις. Μία γυναίκα από τα 30 και μετά ξεκινάει να εκτιμά περισσότερο τα απλά και πρακτικά πράγματα. Ένα τηγάνι, μπορεί να της είναι πιο χρήσιμο από ένα πάρτι έκπληξη. Ένα φόρεμα για την δουλειά, πολύ πιο εντυπωσιακό, από ένα σ@ξυ νυφικό κοκ.

Μετάβαση από τα 20 στα 30_ Οι αλλαγές στη ζωή της γυναίκας_Δίνει σημασία στα απλά πράγματα_

Αρρωσταίνει συχνά!

Η αλήθεια είναι ότι αρρωσταίνω συχνά και είμαι ακόμη 23. Οπότε αν ισχύει η παρακάτω εικόνα, όταν πατήσω τα 30…την πάτησα γενικώς. Όπως και να ‘χει, ένας οργανισμός από τα 30 του χρόνια και μετά δεν έχει τις ίδιες αντοχές που είχε στα 20 ακόμη κι αν ακόμη είναι νέος!

Μετάβαση από τα 20 στα 30_Αρρωσταίνουμε συχνότερα_

Μετάβαση από τα 20 στα 30 : Οι αλλαγές στη ζωή της γυναίκας! Αλλάζει η διασκέδασή της!

Η αλήθεια είναι ότι από τα 23 μου προτιμώ να λιώνω στο Netflix από το να πηγαίνω στα clubs αλλά αυτό ίσως είναι θέμα για άλλο άρθρο. Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες μετά τα 30 τις περισσότερες φορές τα βαριούνται αυτά τα ξενύχτια.

Αφήστε που μερικές 30χρονες φίλες μου ενώ στα 20 είχαν αντοχές να κατεβάσουν ολόκληρα μπουκάλια, στα 30 τους, κάνουν κεφάλι με δύο ποτήρια κρασί.

Μετάβαση_ από _τα 20 στα 30 _ _στη ζωή της γυναίκας_Αλλάζει η διασκέδασή της_ 

Μαθαίνει να εξοικονομεί!

Θα το παραδεχτώ. Στα 23 μου μπορώ να χαλάσω όλο τον μισθό μου στα ψώνια. Ρούχα; βιβλία, ηλεκτρονικά κοκ. Στα 30 όμως η γυναίκα ξεκινάει να ανακαλύπτει την αξία της αποταμίευσης. Προτιμάει να βάζει χρήματα στην άκρη για μία ώρα ανάγκης, παρά να αγοράζει κάθε μήνα καινούρια πράγματα που δεν τα χρειάζεται πραγματικά.

Εξοικονόμηση χρημάτων_

Μετάβαση από τα 20 στα 30 : Οι αλλαγές στη ζωή της γυναίκας!Ξεκινούν να της αρέσουν τα λουλούδια!

Οι περισσότερες μετά τα 30 αποφασίζουν να κάνουν το σπίτι τους έναν μικρό ανθόκηπο. Γλάστρες από εδώ, γλάστρες από εκεί. Κι αν τους αρέσει και η μαγειρική, ξεκινούν και φυτεύουν μυρωδικά μόνες τους!

Μετάβαση _από τα 20_ στα 30_ Οι αλλαγές_ στη ζωή της γυναίκας_

Μετάβαση από τα 20 στα 30 : Οι αλλαγές στη ζωή της γυναίκας! Δεν δίνει τόση αξία στην εξωτερική εμφάνιση!

Και μετά τα 30 της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της, αλλά αφήνει τις υπερβολές στην άκρη. Προτιμά να παραμένει φυσική και να αναδεικνύει τα όμορφα χαρακτηριστικά της με πιο φιλικούς τρόπους προς την επιδερμίδα. Στα 20 πάλι, πειραματιζόμαστε πολύ και με το στιλ και με το μακιγιάζ μας.

Μετάβαση_ από τα 20 στα 30_

Μετάβαση από τα 20 στα 30 : Οι αλλαγές στη ζωή της γυναίκας! Νιώθει ότι γερνάει!

Αυτό δεν ξέρουμε αν είναι κάποιο στερεότυπο της κοινωνίας που το έχει περάσει με φοβερή αποτελεσματικότητα στις γυναίκες ή αν όντως το σώμα ξεκινάει να αλλάζει από τα 30 και μετά. Πάντως σίγουρα οι γυναίκες από τα 30 και μετά ξεκινούν να νιώθουν ότι το σώμα τους γερνάει.

Νιώθει ότι γερνάει_

Δεν βλέπουν καλά!

Ξεκινούν να εμφανίζονται προβλήματα στην όραση που μπορεί στα 20 να μην είχες εμφανίσει επειδή δεν είχες προλάβει να κουράσεις τα μάτια σου τόσο. Όπως και να ‘χει αλλάζεις!

Προβλήματα όρασης_

Σε ευχαριστούμε που διάβασες το άρθρο μέχρι εδώ. Θα θέλαμε για το τέλος να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες μας ότι το συγκεκριμένο άρθρο είχε χιουμοριστικό και αυτοσαρκαστικό χαρακτήρα. Επίσης, δεν αναφέρεται σε όλες τις γυναίκες των 30 και άνω. Άλλωστε, αυτοί δεν είναι γενικοί και απόλυτοι κανόνες. Είναι σύμφωνα με τις εμπειρίες μας.

Εσείς πως νιώσατε στην  Μετάβαση από τα 20 στα 30;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

All photos via: brightside.me

Close