15χρονος-έπαιζε-κρυφτό-και-βρέθηκε-σε-άλλη-χώρα-

Ένα κρυφτό είπε να παίξει αυτός ο 15χρονος και μάλλον κρύφτηκε καλύτερα από ότι θα έπρεπε…Σε άλλη χώρα βρέθηκε φίλες και φίλοι!

Όλοι έχουμε παίξει κρυφτό σαν παιδιά. Ένα τέλειο παιχνίδι που κρύβεσαι και οι φίλοι σου ψάχνουν να σε βρουν. Σαν παιδιά ψάχναμε την πιο πρωτότυπη κρυψώνα, για να μην καταφέρει ποτέ να μας βρει κανείς. Όμως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτός ο 15χρονος μας πάτησε όλους κάτω.

Αποφάσισε να παίξει κρυφτό και κατέληξε σε άλλη χώρα. Η ιστορία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε ποίκιλες αντιδράσεις. Διαβάστε παρακάτω και πείτε μας τις εντυπώσεις σας: 

Δείτε ακόμα Τον πλήρωσαν κατά λάθος 330 μισθούς παραιτήθηκε και έγινε καπνός.

Μπορεί να σας φαίνεται σαν σενάριο ταινίας όμως συνέβη στην πραγματικότητα, όταν στις 17 Ιανουαρίου ένας υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρίας έπαθε σοκ όταν άνοιξε ένα κοντέινερ στο Port Klang και βρήκε μέσα έναν έφηβο. Το Port Klang είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Μαλαισίας.

15χρονος-έπαιζε-κρυφτό-και-βρέθηκε-σε-άλλη-χώρα-

Ο 15χρονος ονομάζεται Fahim και όταν τον βρήκαν ήταν μπερδεμένος και φοβισμένος. Δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με κανέναν αφού δεν μιλούσε την γλώσσα και στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι ο μικρός είχε πέσει θύμα εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ανθρώπων.

15χρονος-έπαιζε-κρυφτό-και-βρέθηκε-σε-άλλη-χώρα-

Όμως αργότερα αποδείχτηκε πως αυτό που συνέβη ήταν ατύχημα. Ο 15χρονος έπαιζε κρυφτό με τους φίλους στο Τσιταγκόνγκ  του Μπαγκλαντές. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού το παιδί είχε την ιδέα να κρυφτεί στο κοντέινερ. Όμως κλειδώθηκε μέσα και δεν βρήκε τρόπο να βγει.

Δείτε ακόμα Μοναδική προσφορά για του Αγίου Βαλεντίνου: Τώρα μπορείς να βαφτίσεις μια κατσαρίδα με το όνομα του πρώην σου

Οι φίλοι του τον έψαχναν ώρες όμως δεν μπορούσαν να τον βρουν. Το εμπορικό πλοίο ξεκίνησε για την Μαλαισία στις 11 Ιανουαρίου και έφτασε στις 17 του ίδιου μήνα. Ο μικρός κατάφερε να επιβιώσει χωρίς νερό και φαγητό για 6 μέρες!

15χρονος-έπαιζε-κρυφτό-και-βρέθηκε-σε-άλλη-χώρα-

Αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να γυρίσει πίσω στην χώρα του ασφαλής. Την επόμενη φορά σίγουρα θα προτιμήσει να τον βρουν από το να κρυφτεί σε τέτοια μέρη!

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close