Μοναδική προσφορά για του Αγίου Βαλεντίνου: Τώρα μπορείς να βαφτίσεις μια κατσαρίδα με το όνομα του πρώην σου

Σας χώρισε ο πρώην και θέλετε να του στείλετε ένα δωράκι εκδίκησης; Σας έχουμε το τρόπο. Βάφτισε  μια κατσαρίδα με το όνομα του πρώην σου

Ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο στο Τέξας θέλει να βοηθήσει όσους πάσχουν από ερωτική απογοήτευση να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δίνοντας  τους  την ευκαιρία να ονομάσουν  μια κατσαρίδα, ένα τρωκτικό ή ένα φύλλο μαρουλιού με το όνομα του πρώην τους προτού τα καταβροχθίσει ένα ζώο στον ζωολογικό κήπο.

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ο ζωολογικός κήπος του Τέξας για συγκεντρώσει χρήματα. Εν όψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου δίνει τη δυνατότητα στους χωρισμένους να «βαφτίσουν» μια κατσαρίδα με το όνομα του ή της πρώην τους και να παρακολουθήσουν τη στιγμή που την καταβροχθίζει ένα άγριο ζώο.

Κάνοντας μια δωρεά από 5 έως 25 δολάρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν οι ίδιοι αλλά και οι πρώην τους μια ψηφιακή κάρτα ειδκά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία θα τους ενημερώνει ότι μια κατσαρίδα έχει πάρει το όνομά τους και έχει ταϊστεί σε άλλο ζώο.

Δείτε επίσης : 6 ασυνήθιστοι τρόποι με τους οποίους το σώμα προειδοποιεί ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pubity (@pubity)

Αν δεν είστε φαν των κατσαρίδων, μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα σάπιο μαρούλι.

Αν οι πρώην σας είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί, μπορείτε να πληρώσετε κάτι έξτρα και θα τους σταλεί το βίντεο που αποθανατίζει τη στιγμή που η κατσαρίδα ή το μαρούλι γίνεται βορρά στα ζώα.

Δείτε επίσης : 9 περίεργα κόλπα για να γλιτώσετε χρήματα στο super market

Η καμπάνια έχει τιτλοφορείται «Cry me a cockroach» και διοργανώνεται κάθε χρόνο. Πέρυσι ο ζωολογικός κήπος έλαβε 8.000 δωρεές σύμφωνα με το ethnos.gr . Τα πιο δημοφιλή ονόματα για το 2022 ήταν Jacob και Sarah.

 

Close