473206_1675944730

Η 27χρονη που πλήρωσε 150.000 σε πλαστικές επεμβάσεις και τελικά δεν έχει σύντροφο γιατί όπως λέει τρομάζει τους άντρες. Έκανε την πρώτη της επέμβαση όταν ήταν 20 χρονών.

Σε «φιάσκο» κατέληξαν οι άπειρες πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες προέβη η παρακάτω 27χρονη ώστε να αποκτήσει τα μεγαλύτερα οπίσθια.

«Δεν βρίσκω σύντροφο γιατί τρομάζω τους άντρες»
Η ίδια έχει ξοδέψει περίπου 150.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις και συνεχίζει, όμως αδυνατεί να βρει σύντροφο, αφού οι άντρες τρομάζουν με την εμφάνιση της.

Η 27χρονη Natasha Crown είναι Σερβο-Σουηδή και μένει στο Γκέτεμποργκ, όπου ανεβάζει διαρκώς περιεχόμενο στα social media για την εμφάνισή της και έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια διαδικτυακούς ακολούθους, με βάση την nypost.com.

Δείτε ακόμα: 11 φωτογραφίες με τα πιο περίεργα λαχανικά του κόσμου

FotoJet (64)

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, η 27χρονη άρχισε να ασχολείται με τους πλαστικούς χειρούργους από την ηλικία των 20 ετών και έκτοτε έχει προσθέσει στήθος, χείλη και οπίσθια, ενώ στα τελευταία έχει κάνει πέντε χειρουργεία και προγραμματίζει κι άλλο.

«Είναι τρομακτικό για τους άντρες»

«Όταν ήμουν 20 ετών, έκανα την πρώτη μου επέμβαση… και σύντομα θα έχω την έκτη μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «θέλω να έχω τα μεγαλύτερα οπίσθια του κόσμου. Αυτός είναι ο στόχος μου και θα τον πετύχω».

«Μου αρέσει η αίσθηση των μεγάλων οπισθίων. Με κάνουν να νιώθω δυνατή», σημειώνει η 27χρονη για την εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Είναι τρομακτικό για τους άνδρες. Έχεις την προσωπικότητά μου, μετά έχεις το σώμα μου και μετά έχεις όλα τα άλλα. Είναι ακραίο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα Δεν πάει το μυαλό σας γιατι τα καθίσματα των λεωφορείων έχουν αυτά τα περίεργα καλύμματα!

FotoJet (65)

Η θραύση στα social και η αδυναμία σύναψης σχέσης
Η 27χρονη μπορεί να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια στα social media για την εμφάνισή της, όμως ακόμα δεν έχει σύντροφο, με την τελευταία σχέση να είναι λίγο πριν επισκεφθεί πλαστικό χειρούργο για πρώτη φορά.

FotoJet (66)

Δείτε ακόμα: 5+1 περίεργα για τα μωρά που δεν ξέρει καμιά μαμά

«Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από επτά χρόνια», είπε και ανέφερε ότι «έχω αρκετά ακραία εμφάνιση, οπότε νομίζω ότι οι άνθρωποι με φοβούνται».

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το www.enimerotiko.gr δεν χάνει την ελπίδα της και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα γνωρίσει τον άνδρα των ονείρων της, ενώ σχεδιάζει να μεγαλώσει κι άλλο τα οπίσθιά της.

 

Close