72χρονη-ερωτεύτηκε-19χρονο-στην-κηδεία-του-γιου-της-

Ο έρωτας χρόνο και…τόπο δεν κοιτά, σύμφωνα με την ιστορία της συγκεκριμένη 72χρονης η οποία βρήκε τον έρωτα της ζωής της στα μάτια ενός 19χρονου στην κηδεία του γιου της. Η ιστορία της έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει ποίκιλες αντιδράσεις με τις περισσότερες από αυτές να είναι επικριτικές ως προς το πρόσωπό της.

Φαίνεται πως η 72χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχασε τον γιο της και στην κηδεία του, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του τότε 17χρονου. Η ιστορία της έκανε τον γύρο του διαδικτύου κι εμείς δεν έχουμε παρά να μοιραστούμε τα γεγονότα μαζί σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Πάτρα : 29χρονος εισέβαλε σε φαρμακείο και προσπάθησε να κλέψει όλα τα viagra

Η ιστορία μας έχει να κάνει με την 74χρονη σήμερα, μητέρα τεσσάρων παιδιών η οποία στην κηδεία του γιου της, γνώρισε τον έρωτα στα μάτια του τότε 17χρονου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το ζευγάρι είναι παντρεμένο ενώ η 72χρονη υπήρξε παλιότερα παντρεμένη για 43 χρόνια με τον Ντόναλντ, ο οποίος και πέθανε το 2013 από επιπλοκές διαβήτη.

72χρονη-ερωτεύτηκε-19χρονο-στην-κηδεία-του-γιου-της-

Η Αλμέντα Έρελ είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και έχασε το ένα από τα παιδιά της, ύστερα από κρίση επιληψίας. Στην κηδεία του γιου της, γνώρισε τον 17χρονο Γκάρι Χάρντγουικ. Βγήκαν ραντεβού και μετά το δεύτερο ραντεβού τους αποφάσισαν να παντρευτούν.

72χρονη-ερωτεύτηκε-19χρονο-στην-κηδεία-του-γιου-της-

«Λέμε συνέχεια ωραία πράγματα ο ένας για τον άλλον και φιλιόμαστε» δηλώνει η γυναίκα από το Μέριβιλ του Τενεσί και προσθέτει «Απολαμβάνουμε τη σχέση μας. Όταν γνωρίσεις τον τέλειο, τότε ξέρεις ότι δεν θες να χάσεις αυτό το συναίσθημα».

Δείτε ακόμα 9 ασυνήθιστες παραδόσεις που θεωρούνται φυσιολογικές σε άλλες χώρες

72χρονη-ερωτεύτηκε-19χρονο-στην-κηδεία-του-γιου-της-

Η ίδια είχε δηλώσει πως ερωτεύτηκε στον νεαρό το όμορφο χαμόγελό του. Ο Γκάρι διατηρούσε και στο παρελθόν σχέση με μία 77χρονη. Τα σχόλια…δικά σας!

All photos via: ilmessaggero.it

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close