Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: 56χρονος πέθανε την ίδια ημέρα που πριν από 18 χρόνια η κόρη του σκοτώθηκε στον Μαλιακό

Τραγική ειρωνεία της μοίρας για 56χρονο από τα Τρίκαλα που πέθανε ξαφνικά στις 27 Σεπτεμβρίου την ίδια ημέρα που πριν από 18 χρόνια είχε χάσει την κòρη του στο τροχαίο με λεωφορείο στο πέταλο του Μαλιακού το 2004. 

Σύμφωνα με το trikaladay, ο 56χρονος Αχιλλέας Λίτσιος έφυγε χθες από τη ζωή στις 27 Σεπτεμβρίου, 18 χρόνια ακριβώς μετά τον τραγικό χαμό της κόρης του Κατερίνας.

27 Σεπτεμβρίου 2004: Το τραγικό δυστύχημα με τους μαθητές στο Μαλιακό

Το ημερολόγιο έδειχνε Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου του 2004, 9:50 το πρωί, όταν το σχολικό λεωφορείο, που μετέφερε 37 μαθητές και 4 καθηγητές του λυκείου Φαρκαδόνας Τρικάλων στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν τους παραολυμπιακούς Αγώνες, κινείται στο 173 χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και στο αντίθετο ρεύμα κινείται μια νταλίκα.

Δείτε επίσης : Προσοχή: Ανακαλείται αλκοολούχο ποτό

Ο οδηγός της νταλίκας, λόγω μετατόπισης του φορτίου χάνει τον έλεγχο του οχήματος, περνά στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούεται με το λεωφορείο, το οποίο και ανατρέπεται. Επτά μαθητές θα χάσουν ακαριαία την ζωή τους και ένας θα ακρωτηριαστεί.

Τον Μάρτιο του 2007, το Τριμελές Εφετείο Λάρισας αποφάνθηκε ότι η βεβαίωση της άδειας οδήγησης του οδηγού του λεωφορείου που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα του Μαλιακού και ήταν μόλις 21 ετών, ήταν ψευδής.

Το δικαστήριο καταδίκασε την διευθύντρια του τμήματος έκδοσης αδειών οδήγησης στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Καρδίτσας, σε φυλάκιση 18 μηνών για ψευδή βεβαίωση σύμφωνα με το newsbeast.gr .

Δείτε επίσης : Ευρυτανία 49χρονη αγνοούμενη : Νέα τροπή στο θρίλερ

Το Πολιτικό Εφετείο Λάρισας δικαίωσε τις οικογένειες των θυμάτων και έκρινε ότι οι δύο οδηγοί, φορτηγού και λεωφορείου ήταν συνυπαίτιοι για την πρόκληση του δυστυχήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close