Απίστευτο : 11χρονη ξεγέννησε στο σπίτι τη μαμά της ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο

Το ρόλο της μαίας ανέλαβε μια 11 χρονη αφού έπιασαν ξαφνικοί πόνοι την μητέρα της στο σπίτι πριν φθάσει το ασθενοφόρο για να την παραλάβει. Η μικρή Shyanne Defeudis ήθελε από πάντα να ζήσει μια τέτοια στιγμή και να είναι παρούσα στη γέννηση του αδελφού της και το όνειρο της αυτό έγινε πραγματικότητα.

Η 11χρονη Shyanne Defeudis σύμφωνα με το pamplinmedia.com ήθελε πολύ να είναι παρούσα στη γέννηση του αδερφού της. Ωστόσο, εξαιτίας των περιορισμών λόγω COVID-19, κάτι τέτοιο φάνταζε αδύνατο καθώς στο δωμάτιο τοκετού επιτρέπεται μόνο η μητέρα.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Όλα ξεκίνησαν στις 21 Απριλίου, όταν η μητέρα της Shyanne, η Eck, είπε ότι ξύπνησε νωρίς στις 5 π.μ. με πόνο στο στομάχι και ναυτία. Κανονικά, θα γεννούσε 19 μέρες αργότερα όμως την περίμενε μια τεράστια έκπληξη!

Δείτε επίσης : 5+1 περίεργα για τα μωρά που δεν ξέρει καμιά μαμά

Μετά από δυο ώρες περίπου ξεκίνησαν οι συστολές και μετά από λίγο έσπασαν τα νερά της. Η Eck, είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον γιατρό και την μαία της – ωστόσο, δεν τους έβρισκε.

Απίστευτο : 11χρονη ξεγέννησε στο σπίτι τη μαμά της ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο

«Φώναξα δυνατά την κόρη μου για να με ακούσει καθώς πήγαινα προς το μπάνιο. Τηλεφωνούσα σε μια φίλη μου να έρθει να προσέξει τα παιδιά για να πάω στο νοσοκομείο, αλλά δεν απαντούσε.» είπε η μητέρα.

Η Shyanne, τρομαγμένη, κάλεσε τις πρώτες βοήθειες. Όπως η ίδια ανέφερε ο συνομιλητής της, την καθοδηγούσε βήμα προς βήμα για να βοηθήσει τη μαμά της.

Δείτε επίσης : Περίεργα : Έκανε μήνυση στην σύζυγό του όταν την είδε χωρίς μακιγιάζ!

Απ’ ότι φαίνεται ο γιος της Eck βιαζόταν να γεννηθεί και δεν περίμενε το ασθενοφόρο. Η αδερφή του ανέλαβε τον ρόλο της μαίας και ξεγέννησε την μαμά της!

Το ασθενοφόρο έφτασε πάνω στη σωστή στιγμή για να παραλάβει τον μπόμπιρα και τη μαμά του, ενώ οι νοσοκόμοι έδωσαν συγχαρητήρια στην 11χρονη για την ψυχραιμία και την ικανότητά της.

Close