Απίστευτο: Νεόνυμφοι χρέωσαν 4 ευρώ το κομμάτι της τούρτας στους καλεσμένους

Απίστευτο: Νεόνυμφοι χρέωσαν 4 ευρώ το κάθε κομμάτι τούρτας που έπαιρναν οι καλεσμένοι… επίσης την τούρτα του γάμου δεν την είχε πλήρωσε το ζευγάρι αλλά οι φίλοι τους.

Απίστευτη κίνηση νεόνυμφων από τη Βρετανία οι οποίοι αποφάσισαν πως πρέπει να χρεώσουν τη γαμήλια τούρτα στους καλεσμένους τους. Ο λόγος; Ήθελαν να δουν ποιος από τους καλεσμένους είχε πάρει δεύτερο κομμάτι από τη γαμήλια τούρτα. Αν το είχε πράξει τότε θα χρεωθεί εξτρά με… 4 ευρώ.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Την τούρτα δεν την πλήρωσε το ζευγάρι, αλλά οι φίλοι τους. Οπότε αντιστοιχούσε ένα κομμάτι για τον καθένα. Όποιος φίλος όμως πήρε κι άλλο, οπότε δεν θα το χρεωνόταν το ζευγάρι αυτό, αλλά ο ίδιος.

Απίστευτο: Νεόνυμφοι χρέωσαν 4 ευρώ το κομμάτι της τούρτας στους καλεσμένους

Δείτε ακόμη Γιατί κοιμόμαστε και περίεργα πράγματα για τα όνειρα που δεν ξέρετε.

Σύμφωνα με τον καλεσμένο λοιπόν που το «έβγαλε» στο Reddit, έλαβε ένα μήνυμα από το ευτυχισμένο ζευγάρι λίγες μέρες μετά τον γάμο, που του ζητούσαν να πληρώσει 4 ευρώ επιπλέον «το συντομότερο δυνατό».

«Πλήρωσα για το πρώτο κομμάτι, αφότου ανακοινώθηκε πως θα βοηθούσαμε το ζευγάρι και θα πληρώναμε την τούρτα τους. Προφανώς δεν μέτρησε για το δεύτερο (κομμάτι)»

Απίστευτο: Νεόνυμφοι χρέωσαν 4 ευρώ το κομμάτι της τούρτας στους καλεσμένους

Δείτε ακόμη Τα 7 περίεργα σημάδια που μαρτυρούν την ευφυΐα σας!

Στη συνέχεια ο καλεσμένος «μοιράστηκε» το μήνυμα που του έστειλαν αλλά και το στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας. Αφού απάντησε ότι δεν κατάλαβε τι εννοούσαν, το ζευγάρι του είπε:

«Κοιτούσαμε την κάμερα και είδαμε ότι είχες δύο κομμάτια από τη γαμήλια τούρτα. Ανακοινώσαμε ότι κάθε επισκέπτης πρέπει να πληρώνει ανά κομμάτι και παρατηρήσαμε ότι πλήρωσες μόνο για το ένα. Μπορείς να μας στείλεις τα 3,6£ (4 ευρώ) το συντομότερο δυνατό;».

Αρκετοί χρήστες του Reddit έμειναν έκπληκτοι που το ζευγάρι θα περνούσε τις πρώτες του μέρες ως παντρεμένο «κυνηγώντας» ένα τόσο…ασήμαντο ποσό.

Απίστευτο: Νεόνυμφοι χρέωσαν 4 ευρώ το κομμάτι της τούρτας στους καλεσμένους

Δείτε ακόμη 11 πραγματικά περίεργα κρεβάτια και ένας ελληνικός καναπές πατέντα!

Ένας πάντως έδωσε «πληρωμένη απάντηση»: «Εγώ θα απαντούσα “θεωρήστε το δώρο μου ως πληρωμή και σε αυτήν την περίπτωση μου χρωστάτε τη διαφορά… οπότε παρακαλώ στείλτε μου το ποσό της διαφοράς αμέσως”».

Close