αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι-

Δεν είναι μόνο το δικό σου: 10 μαμάδες μοιράζονται το χάος του σπιτιού τους. Αυτές οι μαμάδες αποφάσισαν να μοιραστούν μαζί μας το χάος του σπιτιού τους μέσα από 10 φωτογραφίες για γέλια και για κλάματα.

Το να μεγαλώνεις παιδιά είναι σίγουρα ευτυχία αλλά εφόσον φέρεις στον κόσμο παιδί θα πρέπει να ξεχάσεις το σπίτι που αγάπησες. Με λίγα λόγια όσο ήσυχο και να είναι ένα παιδί, αποκλείεται να μην κάνει το σπίτι σου έστω και λίγο μπάχαλο. Πόσο μάλλον όταν δεν είναι και τόσο ήσυχο. Σκέτο χάος λέμε.

Κι εκεί που όπως είσαι κουρασμένη από την δουλειά, κάθεσαι στον καναπέ και χαζεύεις το χάος σκεπτόμενη “γιατί να τα τραβάω εγώ όλα αυτά; Ποιος τα μαζεύει όλα αυτά;” και νομίζεις ότι είσαι η μόνη, εμείς ερχόμαστε να σου δείξουμε ότι δεν είσαι η μόνη.

Δείτε ακόμα Το πιο άτακτο παιδί του κόσμου: Κατάφερε να διαλύσει 12 τηλεοράσεις

10 μαμάδες μοιράζονται μαζί μας φωτογραφίες από το σπίτι τους, που τα παιδιά τους, το έχουν κάνει σκέτο χάος. Αυτές οι φωτογραφίες είναι σίγουρα για γέλια και για κλάματα και σίγουρα θα σου δώσουν κουράγιο. Διαβάστε παρακάτω: 

 

Τα λέγκο δεν είναι σίγουρα οι καλύτεροι φίλοι της μαμάς

Αποφάσισε αυτή η μαμά να πάρει λέγκο στο παιδί της γιατί οξύνουν την ευρηματικότητα του παιδιού και το απασχολούν δημιουργικά. Δημιουργικά επίσης απασχολούν και την μαμά που μετά πρέπει να κάτσει και να σκεφτεί μέχρι που μπορεί να έχει εκτοξευθεί ένα λέγκο. Τουβλάκια και…παιχνίδια θησαυρού μαζί!

αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι-

Ακόμη και στην εφηβεία το πράγμα δεν σώζεται!

Είναι 3 χρονών και λες “αχ άντε να πάει 13 να φύγουν όλα αυτά τα παιχνίδια από την μέση”. Πάει 13 και τα παιχνίδια φεύγουν από την μέση. Και έρχονται να αντικαταστήσουν τα παιχνίδια, τα παπούτσια, οι κάλτσες, οι τσάντες, τα ρούχα που ήθελαν να βάλουν αλλά τελικά δεν έβαλαν.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχεις και τον άντρα σου να συνεχίζει τα κατορθώματα των παιδιών σου και να σου λέει “έλα μωρέ μην σκας, άστα εκεί”.

αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι-

Τα φωτάκια λεντ τους μάραναν

Όταν αποφάσισαν να βάλουν τα φωτάκια λεντ τους φανταζόμαστε να λένε “ααα το καθιστικό μας θα μοιάζει με εικόνα από το Pinterest”. Μετά έκαναν παιδιά και τα φωτάκια λεντ ήρθαν να ολοκληρώσουν το χάος.

αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι-

Όταν το παιδί σου έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες

“Παιδί μου ζωγράφισε στον πίνακα που σου αγόρασα; Τι τον αγόρασα;” αλλά το παιδί έχει άλλη άποψη. Σου λέει γιατί να θέτω όρια στην τέχνη μου; Γιατί να εγκλωβίζω την δημιουργικότητά μου σε ένα μπλοκ ζωγραφικής ή σε ένα πίνακα; Τόσους τοίχους έχουμε ρε μάνα!

αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι- αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι-

Άαααραξε!

Εντάξει, το ξέρουμε ότι δεν σου αρέσει το σπίτι να είναι σε αυτή την κατάσταση αλλά αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσε το. Μετά από μία κουραστική μέρα στην δουλειά δεν έγινε και κάτι το σπίτι να είναι χάος. Άραξε.

αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι-

-Παιδί μου μάζεψε τα ρούχα σου.

-Σε λίγο.

Το σε λίγο το βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία. Απλά μετακίνησε τα ρούχα από τον καναπέ στην καρέκλα γιατί βαρέθηκαν τόσους μήνες στο ίδιο σημείο.

αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι-

Χωρίς σχόλια…

αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι- αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι-

Δείτε ακόμα 20 ξεκαρδιστικές εικόνες με μωρά που μοιάζουν σαν να θέλουν να βγουν στη σύνταξη

αστείες-εικόνες-με-ακατάστατο σπίτι-

All photos via: boredpanda.com

Διαβάστε όλα τα αστεία στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close