το-πιο-άτακτο-παιδί-του-κόσμου-διέλυσε-12-τηλεοράσεις-

Το πιο άτακτο παιδί του κόσμου: Κατάφερε να διαλύσει 12 τηλεοράσεις. Αυτός ο μικρός μπόμπιρας κατάφερε να διαλύσει 12 τηλεοράσεις.

Σίγουρα αγαπάτε τα παιδιά σας αλλά πολλές φορές από τις αταξίες τους, σας έρχεται να ουρλιάξετε, να κλειστείτε σε ένα μπάνιο σε εμβρυακή στάση και να περιμένετε να πάτε να κοιμηθούν μόνα τους. Είναι ανθρώπινη συμπεριφορά αυτή και δεν χρειάζεται να νιώθετε τύψεις.

Αν όμως θεωρείται ότι το δικό σας το παιδί πολλές φορές μέσα από τις αταξίες του, γίνεται ανυπόφορο, σκεφτείτε ότι εκεί έξω υπάρχουν και…χειρότερα. Όπως οι γονείς αυτού του μικρού μπόμπιρα που δικαίως έχει τον τίτλο του πιο άτακτου παιδιού στον κόσμο.

Δείτε ακόμα 19 αστείες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου που δείχνουν όλη την αλήθεια

Αυτός ο μικρός διαολάκος, έχει καταφέρει να διαλύσει 12 τηλεοράσεις μέχρι σήμερα και πιστέψτε μας, δεν είναι μικρός αριθμός, ειδικά για την ηλικία του. Ούτε γάτα με χριστουγεννιάτικα δέντρα δεν έχει τέτοια ρεκόρ. Διαβάστε παρακάτω:

Το πιο άτακτο παιδί του κόσμου: Κατάφερε να διαλύσει 12 τηλεοράσεις

Η μαμά αυτού του μικρού μπόμπιρα ονομάζεται Σιάμα και έχει 4 παιδιά. Ένα από αυτά λοιπόν είναι ο Τζάξον που έχει κοστίσει στην οικογένεια ζημιές πάνω από 7.000 ευρώ. Η ίδια η μητέρα δηλώνει πως από όταν ο μικρός ήταν 10 μηνών και ξεκίνησε να περπατάει, μέχρι και σήμερα δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο.

Ο μικρός διαολάκος έχει διαλύσει ήδη 12 τηλεοράσεις και έχει κάνει ζημιές στο σπίτι με χίλιους άλλους διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα έχει σκορπίσει χώμα από τις γλάστρες σε όλο το σαλόνι, έχει βάψει τους φρεσκοβαμμένους τοίχους του σπιτιού με άσπρη μπογιά και άλλα.

το-πιο-άτακτο-παιδί-του-κόσμου-διέλυσε-12-τηλεοράσεις-

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μικρός μέσα σε όλα είναι και αντιδραστικός. Γιατί όσο η μητέρα του, του λέει να μην κάνει ζημιές τόσο αυτός βάζει περισσότερη φαντασία για την επόμενη. Σύμφωνα με την μαμά του μία μέρα πήρε το βούτυρο από το ψυγείο και το άλειψε σε όλο το σώμα του.

Δείτε ακόμα 20 ξεκαρδιστικές εικόνες με μωρά που μοιάζουν σαν να θέλουν να βγουν στη σύνταξη

το-πιο-άτακτο-παιδί-του-κόσμου-διέλυσε-12-τηλεοράσεις-

Επίσης μέσα σε 18 μήνες χάλασε 12 τηλεοράσεις από τις οποίες τραβούσε το καλώδια με δύναμη και πετούσε την οθόνη με δύναμη στο πάτωμα. Μία άλλη φορά έβαλε ένα παιχνίδι στον φούρνο την ώρα που η μαμά του μαγείρευε και κόντευε να βάλει φωτιά στο σπίτι. Ο φούρνος όταν το αντιλήφθηκε η μαμά είχε πάρει ήδη φωτιά.

Η μητέρα διηγείται αυτές τις ιστορίες γελώντας για να μην ξεκινήσει να κλαίει σύμφωνα με την ίδια. Ο μικρός έχει επίσης βουλώσει πολλές φορές το μπάνιο, το έχει βάψει γκρι και έχει βάψει και τον εαυτό του λευκό για να μην αφήσει παραπονεμένο το δικό του σώμα.

το-πιο-άτακτο-παιδί-του-κόσμου-διέλυσε-12-τηλεοράσεις-

Φυσικά και έχει μουτζουρώσει όλο το δωμάτιο με μπλε μαρκαδόρο και στην συνέχεια έγινε και αυτός μπλε από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Από την άλλη ένας καναπές και κάποια χαλιά που ήταν ολοκαίνουρια, εξαιτίας του Τζάξον έγιναν… βρώμικα αφού σκόρπισε όλο το χώμα πάνω τους.

Δείτε ακόμα 21 καταστάσεις που αποδεικνύουν ότι δεν θα βαρεθείτε ποτέ αν έχετε παιδί

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι η μαμά είναι περήφανη για τον μικρό αφού ο μικρός μπόμπιρας ξεπέρασε μία σοβαρή ασθένεια όταν ήταν τεσσάρων μηνών και οι ενέργειές του, δείχνουν ότι πλέον είναι ένα παιδί άκρως δραστήριο.

Βέβαια αυτή του η υπερκινητικότητα έχει κοστίσει στην οικογένεια 3.000 ευρώ σε τηλεοράσεις, 1,700 ευρώ σε επισκευές σπιτιού, 1.600 ευρώ σε υπηρεσίες καθαρισμού και 700 ευρώ σε αντικατάσταση μικροαγαθών που διέλυσε. Παρόλα αυτά, τα παιδιά είναι ευτυχία.

το-πιο-άτακτο-παιδί-του-κόσμου-διέλυσε-12-τηλεοράσεις-

All photos via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλα τα αστεία στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close