Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2021

Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2021. Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης για το 2021 που θα σας κάνουν να κλάψετε από τα γέλια.

Το 2021 φίλες και φίλοι μας αποχαιρετά και μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Δεν ήταν και λίγα αυτά που περάσαμε αυτόν τον χρόνο. Παρόλα αυτά αποφασίσαμε να αποχαιρετήσουμε τα δυσάρεστα σπάζοντας πλάκα μαζί τους.

Έτσι στο σημερινό μας άρθρο θα δείτε τις πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, που μας κράτησαν συντροφιά, μας έκαναν να γελάσουμε και φυσικά έγιναν viral. Μην φάτε και μην πιείτε τίποτα όσο βλέπετε το βίντεο γιατί δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη. Διαβάστε παρακάτω:

Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2021: Κοίτα πάθος με τον εμβολιασμό

Φέτος ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό ήταν το κύριο θέμα συζήτησης σε κάθε παρέα, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε εκπομπή. Φυσικά εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε θέση σε αυτό αλλά το 2021 πολλά κανάλια έστελναν δημοσιογράφους σε εμβολιαστικά κέντρα για να πάρουν δηλώσεις για τον εμβολιασμό από πολίτες.

Δείτε ακόμα Αστείες εικόνες για τα Χριστούγεννα 2021

Ήταν λοιπόν μερικοί πολίτες που συμφωνούσαν με τον εμβολιασμό και περνούσαν το μήνυμά τους. Ήταν όμως και μερικοί που έδειξαν ιδιαίτερο πάθος στο να εξυμνήσουν την κυβέρνηση και τα μέτρα. Τόσο πάθος που σε κάνει να γελάς γιατί λες “δεν γίνεται…σε άλλη χώρα ζω.”.

Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2021: Όταν σπας πλάκα πίσω από τις κάμερες

Κι ενώ μία ρεπόρτερ είχε πάει να πάρει πλάνα σε μία διαδήλωση των αντιεμβολιαστών, το ρεπορτάζ της, το συνόδευαν δύο κυρίες που έκαναν γκριμάτσες πίσω από την πλάτη της και μερικές φωνές ανθρώπων που φώναζαν “προδότες” και μερικά άλλα κοσμητικά. Εμείς, με τις κυρίες γελάσαμε μία φορά.

Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2021: Η ατάκα της χρονιάς

Και όταν ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να ρωτήσει έναν πιτσιρικά αν έχει κάνει το εμβόλιο εκείνος απάντησε πως έχει κάνει ένα…χωρίς γλυκάνισο και η ατάκα του έμεινε στην ιστορία.

Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2021: Ο πιο κουλ καλεσμένος σε εκπομπή

Τον θυμάστε σίγουρα αυτόν τον τύπο που πήγε να δώσει συνέντευξη σε μία εκπομπή του Μέγκα, επειδή τον έπιασαν να κάνει κορονοπάρτι και ο τύπος με το πιο κουλ ύφος, όχι μόνο την είπε στη δημοσιογράφο, αλλά ήταν και πολύ χαλαρός με το πρόστιμο που του έκοψαν. Οι ατάκες του ήταν μία προς μία.

Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2021: Οι δικαιολογίες για τις μετακινήσεις

Φυσικά υπήρχε και η απαγόρευση από νομό σε νομό. Η καλύτερη δικαιολογία λοιπόν για την μετακίνηση όταν ένας παππούς ήθελε να πάει το Πάσχα σε άλλο νομό με την σύζυγο και όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί θέλει αναγκαστικά και την σύζυγο μαζί εκείνος του είπε “Τι θα τρώω;”.

Και η πλάκα είναι πως είμαστε σίγουροι ότι το εννοούσε. Αν το σκεφτώ και λίγο καλύτερα, ο πατέρας μου είναι ακριβώς ίδιος. Χωρίς την γυναίκα, ούτε αυγό δεν ξέρει να κάνει.

Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2021: Ο ανιψιός του Μητσοτάκη στον Τσουβέλα

Σίγουρα ο κωμικός – παρουσιαστής όταν στο ταξί του μπήκε ο Κούλης Μητσοτάκης ο νεότερος, είδε την ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια του. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για συνωνυμία ή είναι όντως ανιψιός του, πάντως το απόσπασμα είναι ξεκαρδιστικό.

Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2021: Το κουτσό του Ντάφη

Φυσικά ο Ντάφη κατάφερε στο φετινό Survivor να γίνει το πρώτο θέμα συζήτησης και για τους παίκτες και για τους τηλεθεατές. Η αγαπημένη μας στιγμή ήταν όταν σε ένα αγώνισμα ο Ντάφη κούτσαινε στο μισό αγώνισμα και στο άλλο μισό έτρεχε σαν ζέβρα. ΘΑΥΜΑ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!

Δείτε ακόμα Θα κλάψετε από τα γέλια: Οι μεγαλύτερες γκάφες και τα καλύτερα σαρδάμ στα δελτία ειδήσεων (βίντεο)

Οι πιο κουλές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2021: Ο φετινός κουλ μαθητής των Πανελληνίων

Από τότε που οι πρώτοι κουλ μαθητές των Πανελληνίων έγιναν viral 20 χρόνια μετά, κάθε χρόνο όλο και κάποιος κουλ μαθητής των Πανελληνίων προβάλλεται στην τηλεόραση και δεν το πολυδιάβασε αλλά έχει γενικά την αίσθηση.

Δείτε όλες τις κουλές στιγμές του 2021 στην ελληνική τηλεόραση στα παρακάτω βίντεο:

 

 

Διαβάστε όλα τα αστεία άρθρα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.  

Close