Daddy & Mommy Cool στο σπίτι καραντίνα : Δείτε τα βίντεο & πάρτε κουράγιο

Αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες, οι καιροί που περνάμε είναι δύσκολοι! Η έξαρση του κορονοϊού ήρθε να αλλάξει για τα καλά την καθημερινότητα τη δική μας αλλά και των παιδιών μας! Τα σχολεία και οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει και η απαγόρευση κυκλοφορίας είναι γεγονός!

Όπως κι εσείς, έτσι κι εμείς περνάμε όλες μας τις μέρες μέσα στο σπίτι, έχουμε παραμελήσει τις δουλειές μας, προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην διδασκαλία εξ’ αποστάσεως μα πάνω από όλα…προσπαθούμε αντέξουμε ο ένας τον άλλον!

Η ριζά των μαλλιών μου έχει κατεβεί υπερβολικά κάτω. Τόσο, που μετά την καραντίνα ξεκίνησα να σκέφτομαι πόσο σημαντική είναι η κομμώτρια στη ζωή κάθε γυναίκας. Ο Χρήστος από την άλλη, προσπαθεί να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας, πειράζοντας όλη την οικογένεια.

Το αποκορύφωμα του πειράγματος του, ήρθε όταν ανακάλυψε μια εφαρμογή στο κινητό με την οποία μπορείς να τραβήξεις βίντεο και να αλλοιώσεις τις φωνές των πρωταγωνιστών. Στην αρχή, τοποθετούσε το κινητό του σε διάφορα σημεία του σπιτιού και βιντεοσκοπούσε τις στιγμές μας.

Μας έκανε αρκετά ρεζίλι, αφού ανέβασε αυτές τις στιγμές στην ομάδα του Daddy – Cool “Συνταγές για Παιδιά & more” ! Δεν πειράζει όμως, τον αγαπάμε κι έτσι! Πεθάνaμε στα γέλια κι εμείς, πεθάνaτε στα γέλια κι εσείς και καταλάβαμε ότι λίγο χιούμορ είναι τελικά αυτό που θα μας έκανε να την…παλέψουμε στη καραντίνα!

Αποφάσισα λοιπόν σε ένα άρθρο, να συγκεντρώσω όλα τα βίντεο που έχουμε γυρίσει με τον Χρήστο τις τελευταίες μέρες. Το γεγονός ότι ο Χρήστος έχει πάντα μαλλιά κομμωτηρίου σε αντίθεση με μένα που η μαύρη ριζά μου έχει κάτσει…στο λαιμό, θα ήθελα να μείνει ασχολίαστο από το ακροατήριο!

Η τρέλα της καραντίνας…ξεκινά!

Εδώ προσπαθούσα να ανακαλύψω μαζί με τον Χρήστο την καινούρια εφαρμογή έτσι ώστε, να έχουμε κάτι να…παίζουμε όσο βρισκόμαστε στο σπίτι! Παρόλα αυτά, είχε ξεχάσει να με πληροφορήσει, ότι αυτός γνώριζε ήδη πως λειτουργεί η εφαρμογή, οπότε ακολούθησε το παρακάτω απόσπασμα, το οποίο φυσικά και μοιράστηκε μαζί σας!

Η καραντίνα δεν παλεύεται φίλες μου και ο Χρήστος φαίνεται πως εκείνη την μέρα δεν την πάλευε λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους στο σπίτι. Έβαλε λοιπόν την κάμερα σε κρυφό σημείο και προσπαθούσε να μου τραβήξει την προσοχή όσο προσπαθούσα η καημένη να κάνω…δουλειά! Βλέπετε τι τραβάω;


Δεν ξέρω τι είναι πιο ξεκαρδιστικό στο παρακάτω βίντεο. Το γεγονός ότι προσπαθώ να βοηθήσω τον Χρήστο να κάνει γυμναστική την ίδια στιγμή που αυτός με κοροϊδεύει κανονικά ή το φίλτρο που μας έκανε να μιλάμε σαν Minions. Όπως και να ‘χει, ακόμη και μετά από αυτά τον αγαπάω!


Μάταια προσπαθεί ο καλός μου, να με κάνει να αγαπήσω τη γυμναστική τώρα που μένουμε σπίτι! Δεν είναι ότι δεν θέλω…είναι ότι κάποια αόρατη δύναμη με κρατά συνεχώς καθισμένη στη καρέκλα ή ξαπλωμένη στον καναπέ. Το παθαίνετε κι εσείς ρε κορίτσια ή να αρχίσω να ανησυχώ;

Εδώ βλέπετε πως είναι μια καθημερινή ημέρα καραντίνας, στο σπίτι των Daddy & Mommy Cool! Ένας Χρήστος να προσπαθεί να δείξει κατανόηση στο παραλήρημα μου κι εγώ φυσικά σε έξαλλη κατάσταση να θέλω να ανοίξω τα παράθυρα και να αρχίσω να φωνάζω “ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΕΞΩ! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΕΞΩ” .


Παιδιά αλήθεια, το παρακάτω βίντεο θέλαμε να το κάνουμε για να δώσουμε κουράγιο σε όλους εσάς και φυσικά να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας. Φαίνεται όμως πως η καραντίνα με έχει κάνει να χάσω τη σοβαρότητα μου…οπότε στο συγκεκριμένο βίντεο ο Χρήστος, προσπαθεί να με επαναφέρει – μάταια – στη τάξη!


Απελπισμένοι και οι δυο που φέτος το Πάσχα θα τη βγάλουμε με ντοματούλα στα τέσσερα και καμία πατάτα τηγανιτή, εν τέλει κατέληξα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα! Την τηρώ μέχρι σήμερα #not αυτή την υπόσχεση. Εσείς, κορίτσια;;;


Εδώ ο Χρήστος προσπαθεί να σας πείσει ότι είμαι πολυλογού και δεν τον αφήνω να ολοκληρώσει πρόταση. Θέλω να δηλώσω δημόσια μπροστά σε όλους, ότι αυτά είναι συκοφαντίες! Μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς βλέποντας το παρακάτω βίντεο:

Η καραντίνα φίλες και φίλοι θέλει πολύ υπομονή και ακόμη περισσότερο χιούμορ για να περάσει. Γι’ αυτό εγώ με τον Χρήστο προσπαθούμε να κάνουμε ο,τι μπορούμε για να γελάσουμε και τα καταφέρνουμε…μια χαρά!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ακόμη περισσότερα βίντεο, αφού από ότι καταλάβαμε, γελάσατε κι εσείς βλέποντάς τα! Καλό κουράγιο και…να χαμογελάτε.

 

Close