Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων χορεύει και ο άντρα μας έκανε να ΚΛΑΨΟΥΜΕ από τα γέλια! (βίντεο)

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, φαίνεται πως κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο, αφού η αγάπη τους για τον…χορό, αλλά και η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, δημιούργησε ένα πολύ αστείο απόσπασμα! Είναι από αυτά τα ζευγάρια, που αν όντως είναι μαζί, ίσως μέσα μας να τα ζηλεύουμε και λίγο για το χιούμορ τους!

Πολλές φορές στο διαδίκτυο έχουν γίνει viral περιπτώσεις ηλικιωμένων που χορεύουν, φλερτάρουν ή μιλούν με έναν δικό τους διαφορετικό τρόπο! Οι χορευτικές φιγούρες, είναι σίγουρα από τις πιο αστείες στιγμές, οπότε και αγαπιούνται εύκολα από το διαδίκτυο.

Δείτε ακόμα Οι 10 στιγμές στην τηλεόραση που μας έκαναν να θέλουμε να την κλείσουμε! Για γέλια και για…κλάματα!

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων χορεύει και η…φιγούρα του άντρα μας έκανε να ΚΛΑΨΟΥΜΕ από τα γέλια! (βίντεο)

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε, που έχουμε δει ανθρώπους κάθε ηλικίας – ακόμη και πολίτικους – να σατιρίζονται για τις χορευτικές τους ικανότητες! Αυτή τη φορά, βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, δεν ξέρουμε πως να νιώσουμε. Από την μια, θέλουμε να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Από την άλλη λυπόμαστε την καημένη την γυναίκα, που ενώ ξεκίνησε να θέλει να δείξει στον κόσμο πόσο καλά χορεύει, βρέθηκε προ…εκπλήξεως, εξαιτίας του παρτενέρ της! Το βίντεο έγινε viral τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και θα το δούμε παρακάτω:

Στο βίντεο λοιπόν, φαίνεται πως ένα ζευγάρι ηλικιωμένων – που δεν ξέρουμε αν ήταν μαζί, ή αν απλά έτυχε να χορεύουν – φιγουράρουν τις εξαιρετικές χορευτικές τους κινήσεις σε μια δεξίωση. Φαίνεται κι άλλος κόσμος μαζεμένος εκεί να περνάει εξίσου καλά.

Δείτε ακόμα Οι πιο γνωστοί κομμωτές αγανακτούν “Βάψε μου τη ρίζα και σου πληρώνω το πρόστιμο”

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων χορεύει και η…φιγούρα του άντρα μας έκανε να ΚΛΑΨΟΥΜΕ από τα γέλια! (βίντεο)

Στην αρχή, θα παραδεχτείτε ότι και οι δυο έχουν πολύ καλές χορευτικές ιδιότητες ακόμη κι αν μιλάμε για ανθρώπους που έχουν τα χρονάκια τους. Φαίνεται όμως πως ο άνδρας, πάνω στο…πάθος του για χορό, κάπως ξέφυγε! Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Δείτε το παρακάτω:

Το βίντεο το βρήκαμε από την σελίδα Αστείοκρατορας αν και φαίνεται ότι κάποιον, την είχε κάνει πρώτα story στο Instagram του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν αυτό το ζευγάρι ήταν παντρεμένο, σίγουρα μετά από αυτό το περιστατικό, πήραν διαζύγιο. Αν είσαι με έναν τέτοιο άντρα, ή διαζύγιο θα πάρεις ή θα πεθάνεις μαζί του!

Δείτε ακόμα Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ντύθηκε θάμνος για να βγει απ’το σπίτι εξαιτίας της καραντίνας!

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων χορεύει και η…φιγούρα του άντρα μας έκανε να ΚΛΑΨΟΥΜΕ από τα γέλια! (βίντεο)

Εμείς ελπίζουμε μέσα από την καρδιά μας η γυναίκα του βίντεο, να έχει την ίδια ισχυρή αίσθηση του χιούμορ με τον παρτενέρ της. Αλλιώς, μάλλον δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους στο σήμερα!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close