Εταιρεία δίνει μεγάλο ποσό για να φιλοξενήσετε 100 κατσαρίδες στο σπίτι σας

 Εταιρεία απεντόμωσης έκανε μια μοναδική προσφορά σε όσους θέλουν να βγάλουν χρήματα . Αυτό που προτείνει  είναι να «φιλοξενήσουν» μερικές κατσαρίδες στο σπίτι τους για ένα μήνα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία «Pest Informer», στόχος είναι να βρεθούν οι ιδιοκτήτες πέντε έως επτά σπιτιών οι οποίοι είναι πρόθυμοι να λάβουν 2.000 δολάρια σε αντάλλαγμα της απελευθέρωσης περίπου 100 κατσαρίδων στον προσωπικό τους χώρο.

Αφού δεχτούν, η εταιρεία με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα θα πραγματοποιήσει μια μελέτη, δοκιμάζοντας νέες τεχνικές καταπολέμησης των παρασίτων.

Δείτε επίσης : 9 περίεργα κόλπα για να γλιτώσετε χρήματα στο super market

Εταιρεία δίνει μεγάλο ποσό για να φιλοξενήσετε 100 κατσαρίδες στο σπίτι σας

Δείτε επίσης : 11 φωτογραφίες με τα πιο περίεργα λαχανικά του κόσμου

«Έχουμε πάνω από 20 χρόνια στον κλάδο […] επομένως γνωρίζουμε ένα ή δύο πράγματα για την απαλλαγή από τα παράσιτα», έγραψε η εταιρεία στον ιστότοπό της. «Τούτου λεχθέντος, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, πάντα αναζητούμε τους νεότερους και καλύτερους τρόπους για να απαλλαγούμε από παράσιτα (συγκεκριμένα τις κατσαρίδες)».

Πέρα από την απελευθέρωση των κατσαρίδων στο σπίτι, η εταιρεία ζητά επίσης σύμφωνα με το lifo.gr να κινηματογραφήσει τις πρακτικές απεντόμωσης που θα πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

 

Close