Έτσι θα είναι οι άνθρωποι σε 800 χρόνια  – Εικόνες σοκ

MINDY: Εικόνες σοκ από τον άνθρωπο του μέλλοντος του οποίου το σώμα έχει αλλάξει λόγω της υπερβολικής χρήσης του smartphone και των φορητών υπολογιστών . Καμπουριασμένη πλάτη, φαρδύς λαιμός, χέρια κυρτά και δεύτερο σετ βλεφάρων

Το τρομακτικό μοντέλο μπορεί να σας ενθαρρύνει να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στις συσκευές σας. Ερευνητές δημιούργησαν ένα γκροτέσκο μοντέλο που ονομάζεται «Mindy», το οποίο λένε ότι παρέχει μια ματιά στο πώς θα μπορούσαν να είναι οι άνθρωποι σε λιγότερο από 800 χρόνια ως αποτέλεσμα της εξάρτησής μας από την τεχνολογία.

Με κυρτή πλάτη, φαρδύ λαιμό, χέρι ,δεύτερο σετ βλεφάρων, πιο χοντρό κρανίο αλλά και μικρότερο εγκέφαλο, τη Mindy… «θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος το έτος 3.000».

Έτσι θα είναι οι άνθρωποι – Εικόνες σοκ από τις αλλαγές στο σώμα λόγω κινητών

Το Mindy δημιουργήθηκε από το Toll Free Forwarding ως ένας τρόπος οπτικοποίησης του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία επηρεάζει το σώμα μας. «Με βοήθεια την επιστημονική έρευνα αλλά και γνώμες ειδικών για το θέμα, πριν συνεργαστούμε με έναν 3D σχεδιαστή για να δημιουργήσουμε έναν μελλοντικό άνθρωπο του οποίου το σώμα έχει αλλάξει μορφή λόγω της συνεπούς χρήσης smartphone, φορητών υπολογιστών και άλλης τεχνολογίας», εξήγησε.

Ερευνητές παρουσιάζουν τη Mindy – Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο άνθρωπος σε 800 χρόνια από σήμερα – Το σώμα μας το 3.000 θα είναι το αποτέλεσμα της εκτεταμένης χρήσης κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών

Έτσι θα είναι οι άνθρωποι σε 800 χρόνια – Εικόνες σοκ

Ερευνητές δημιούργησαν ένα μοντέλο που ονομάζεται «Mindy», το οποίο υποστηρίζουν ότι απεικονίζει τον άνθρωπο σε λιγότερο από 800 χρόνια από τώρα, λόγω της εξάρτησής μας από την τεχνολογία.

Δείτε επίσης : Φρικιαστική κακοποίηση 15χρονου : Μητέρα και πατριός τον βασάνισαν μέχρι θανάτου

Σύμφωνα με τους ερευνητές οι άνθρωποι του 3.000 θα είναι καμπουριασμένοι, με φαρδύ λαιμό, και ένα δεύτερο σετ βλεφάρων.

Η Mindy δημιουργήθηκε από το Toll Free Forwarding ως ένας τρόπος οπτικοποίησης του πώς η τεχνολογία επηρεάζει το σώμα μας.

Έτσι θα είναι οι άνθρωποι – Εικόνες σοκ από τις αλλαγές στο σώμα λόγω κινητών

«Δημιουργήσουμε τον άνθρωπο του μέλλοντος του οποίου το σώμα έχει αλλάξει λόγω της υπερβολικής χρήσης του smartphone, των φορητών υπολογιστών κ.α.», εξηγούν οι υπεύθυνοι της έρευνας.

Εν τω μεταξύ, οι αγκώνες των ανθρώπων του 3.000 ίσως σχηματίζουν ορθή γωνία από τον τρόπο που κρατάμε το κινητό και γράφουμε στον υπολογιστή.

Έτσι θα είναι οι άνθρωποι σε 800 χρόνια – Εικόνες σοκ

Δείτε επίσης : Τα μωρά της σοφίτας: Τα πετούσαν στις στέγες της Αθήνας επειδή γεννιόντουσαν με γενετικές ανωμαλίες ή δεν τα ήθελαν

Μιλώντας στο Toll Free Forwarding, ο Dr Nikola Djordjevic από το Med Alert Help εξήγησε: «Ο τρόπος με τον οποίο κρατάμε τα τηλέφωνά μας μπορεί να προκαλέσει πίεση σε ορισμένα σημεία επαφής – προκαλώντας ορθή γωνία, το οποίο είναι γνωστό ως σύνδρομο cubital tunnel.

Έτσι θα είναι οι άνθρωποι σε 800 χρόνια – Εικόνες σοκ

«Οι ώρες που κοιτάμε στα τηλέφωνά μας δεν θα δημιουργήσουν μόνο καμπούρα αλλά και παχύτερο λαιμό», σύμφωνα με τα λεγόμενα των ερευνητών του μοντέλου Mindy.

Άλλα περίεργα χαρακτηριστικά που μπορούμε να περιμένουμε περιλαμβάνουν ένα παχύτερο κρανίο και μικρότερο εγκέφαλο σύμφωνα με το  καθώς και ένα δεύτερο βλέφαρο για την πρόληψη της υπερβολικής έκθεσης στο φως.

Δείτε επίσης :Rosalynn McGinnis: Η Ιστορία του κoριτσιού που την απήγαγε ο πατριός της και την ανάγκασε να κάνουν 9 παιδιά

 

«Οι άνθρωποι μπορεί να αναπτύξουν ένα μεγαλύτερο εσωτερικό βλέφαρο για να αποτρέψουν την έκθεση σε υπερβολικό φως ή ο φακός του ματιού μπορεί να είναι εξελικτικά ανεπτυγμένος έτσι ώστε να εμποδίζει το εισερχόμενο μπλε φως αλλά όχι άλλα φώτα υψηλού μήκους κύματος όπως πράσινο, κίτρινο ή κόκκινο», είπε ο Kasun Ratnayake από το Πανεπιστήμιο του Τολέδο.

Έτσι θα είναι οι άνθρωποι σε 800 χρόνια – Εικόνες σοκ

Η Mindy είναι η διάδοχος της Emma που παρουσιάστηκε το 2019 για να τονίσει τη σημασία των καλών συνθηκών εργασίας.

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Close