Φανταστικοί φίλοι των παιδιών: 12 ιστορίες που θα σας σηκωθεί η τρίχα

Οι φανταστικοί φίλοι των παιδιών: 12 ιστορίες που θα σας σηκωθεί η τρίχα. Αστείες και τρομαχτικές ταυτόχρονα

Πολλά παιδιά έχουν φανταστικούς φίλους και σήμερα θα διαβάσουμε μαζί τις 12 πιο περίεργες και αστείες ιστορίες παιδιών με φανταστικούς φίλους, από τους ίδιους τους γονείς.

Οι φανταστικοί φίλοι είναι στην ουσία άνθρωποι ή πλάσματα που επινοούν παιδιά που συνήθως νιώθουν μόνα ή βαριούνται στο σπίτι. Η δημιουργία των φανταστικών φίλων παρατηρείται συνήθως στην νηπιακή ηλικία όπου τα παιδιά μπορεί να μην έχουν ακόμη πραγματικούς φίλους ή αδέρφια για να παίξουν.

Μερικές φορές οι φανταστικοί φίλοι είναι κι ένας τρόπος να κάνουν τα παιδιά, τους γονείς τους να τα προσέξουν. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, σε φυσιολογικές περιπτώσεις οι φανταστικοί φίλοι είναι μία παρωδική φάση που τα παιδιά επιλέγουν να αφήσουν πίσω τους από ένα σημείο και ύστερα.

Δείτε ακόμα Μαμάδες στέλνουν μηνύματα στα παιδιά τους και εμείς κλαίμε από τα γέλια!

Σίγουρα λοιπόν το να έχει έναν φανταστικό φίλο το παιδί σου μερικές φορές είναι αστείο κι άλλες φορές λίγο περίεργο έως και τρομαχτικό. Μην ξεχνάτε ότι όλα τα θρίλερ ξεκινούν με έναν φανταστικό παιδικό φίλο. Οπότε σίγουρα το να βλέπεις το 4χρονο παιδί σου να κάνει χώρο στον καναπέ για να κάτσει ο αόρατος φίλος του, δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο.

Στο παρακάτω άρθρο βρήκαμε tweets γονιών από το εξωτερικό, που αποφάσισαν να μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο, τις πιο περίεργες αλλά και τις πιο αστείες ιστορίες, με τους φανταστικούς φίλους των παιδιών τους. Αν έχετε κι εσείς τέτοιες ιστορίες, μοιραστείτε ‘τες μαζί μας στα σχόλια. Διαβάστε παρακάτω: 

Όταν ο φανταστικός φίλος του παιδιού σου έχει το ίδιο όνομα με τον νεκρό σου αδερφό!

Συμπτωματικά πιστεύουμε, ο γιòς της μητέρας στην παρακάτω εικόνα, ονόμασε τον φανταστικό του φίλο Jon, όπως ακριβώς λεγόταν και ο νεκρός αδερφός της μητέρας. Όταν λοιπόν μία μέρα η μητέρα είπε μπροστά στο παιδί της ότι ο θείος του θα τον αγαπούσε εκείνο της απάντησε πως “ω το κάνει, και του λείπεις πολύ” .

ιστορίες_με_φανταστικούς_φίλους_παιδιών_

Όταν ακόμη και ο φανταστικός φίλος εκνευρίζει το παιδί!

Η μητέρα της παρακάτω φωτογραφίας, μας λέει ότι η κòρη της, κάνει παράπονα στην φανταστική της φίλη, ότι της στέλνει πολλά μηνύματα και την πρήζει. Η σχέση τους περνάει κρίση μάλλον.

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

Όταν το παιδί έχει…μεγάλη φαντασία!

Ο μπαμπάς της παρακάτω δημοσίευσης φαίνεται πως έχει ένα παιδί με τόση μεγάλη φαντασία που του έδωσε ιδέα για το επόμενο βιβλίο του. Όταν λοιπόν ο μπαμπάς ρώτησε το παιδί του γιατί παίζει με φανταστικό φίλο το παιδί του απάντησε “Α όχι! Εγώ είμαι ο φανταστικός φίλος!”

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

Οι φανταστικοί…εχθροί!

Τις περισσότερες φορές τα παιδιά φτιάχνουν φανταστικούς φίλους για να μη νιώθουν μόνα και να μη βαριούνται μέσα στο σπίτι. Μερικές άλλες φορές πάλι τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη φανταστικούς φίλους αλλά εχθρούς. Όπως η κòρη στην συγκεκριμένη περίπτωση, που απλά έχει έναν φανταστικό εχθρό για να τσακώνεται μαζί του.

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

Όταν ο φανταστικός φίλος του παιδιού σου είναι βγαλμένος από θρίλερ!

Όταν η μαμά της παρακάτω δημοσίευσης, αποφάσισε να ρωτήσει το παιδί της, για ποιον λόγο ο φανταστικός του φίλος κρυώνει και θέλει ζακέτα, το παιδί απάντησε ότι ο φανταστικός του φίλος είναι νεκρός. Λέτε να καλέσει κάποιον για εξορκισμό;

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

Όταν ο φανταστικός φίλος γίνεται αφορμή για πάρτι!

Οι γονείς έχουν να μαζέψουν πολλά όταν τα παιδιά τους κάνουν πάρτι για τα γενέθλιά τους. Στην παρακάτω περίπτωση το παιδί αποφάσισε να κάνει πάρτι και να καλέσει όλους τους φίλους του, επειδή ο φανταστικός του φίλος είχε γενέθλια!

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

Όταν δεν είναι…φανταστικός ο φίλος!

Η μαμά της παρακάτω δημοσίευσης έπαθε ένα σοκ όταν κατάλαβε ότι ο φανταστικός φίλος της κòρης της, τελικά υπήρχε στην πραγματικότητα.

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

Φανταστικοί φίλοι των παιδιών :Όταν η φάση γίνεται…ανατριχιαστική !

Αποφάσισε ο μπαμπάς να φύγει με το παιδί του από το δωμάτιο και το παιδί είπε στο άδειο δωμάτιο “τα λέμε” ! Άμα δεν το έχεις συνηθίσει, το λες και λίγο ανατριχιαστικό.

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

Ο βαρετός φανταστικός φίλος!

Οι περισσότεροι φανταστικοί φίλοι ωθούν τα παιδιά σε αταξίες και σε πράγματα που οι γονείς μπορεί και να μην τα άφηναν να κάνουν. Στην παρακάτω περίπτωση ο φανταστικός φίλος της κòρης της, είναι πολύ βαρετός. Απλά λέει στο παιδί να φοράει γκρι ρούχα και να πηγαίνουν στο supermarket.

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

Όταν ο φανταστικός φίλος σε βγάζει από την δύσκολη θέση!

Η κòρη της μητέρας στην παρακάτω δημοσίευση, κατηγορεί τον φανταστικό της φίλο, κάθε φορά που κάνει ζαβολιές. Και μάλλον έδωσε ιδέα και στην μητέρα, για να αποφεύγει κι αυτή τα λάθη της.

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

Όταν το παιδί σου είναι εθισμένο στην καφεΐνη και στο λέει με τρόπο.

Το αγòράκι της συγκεκριμένης ιστορίας έχει φανταστικό φίλο έναν προμηθευτή καφέ. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό…

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

Όταν ακόμη και οι φανταστικοί σου φίλοι σε απορρίπτουν!

Η τελευταία μας ιστορία μας έκανε να θέλουμε να πάρουμε μία αγκαλιά το παιδάκι που πρωταγωνιστεί. Μέχρι και ο φανταστικός της φίλος, δεν θέλει να παίξει μαζί της.

ιστορίες_με_φανταστικούς φίλους_παιδιών_

All photos via: twitter.com

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close