Φρίκη:  Έσφαξε την ετοιμόγεννη φίλη της και της πήρε το μωρό

Ταινία τρόμου είναι η υπόθεση της δολοφονίας μιας εγκύου στην Βραζιλία. Η άτυχη κοπέλα  βρέθηκε νεκρή  αφού πρώτα την κατέσφαξαν και της πήραν το παιδί!

Το περιστατικό έγινε στην στην πόλη Κανελίνια στην πολιτεία Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας. Η 24χρονη Φλάβια Γκοντίνιο Μάφρα έδωσε ραντεβού με τον θάνατο αφού πίστεψε στα λογία μιας παιδικής της φίλης.

Η δολοφόνος είπε στη νεαρή μητέρα  ότι της είχε οργανώσει πάρτι για την έλευση του μωρού της το οποίο θα γεννιόταν σε 2 εβδομάδες. Έτσι την παραπλάνησε  και αφού την σκότωσε χτυπώντας την με ένα τούβλο στο κεφάλι, της πήρε το μωρό.

Δειτε επισης : Η φρικιαστική στιγμή που γιατροί βγάζουν από το στόμα ασθενούς ένα φίδι

Η γυναικά δήλωσε ότι μετά από μια δίκη της αποβολή  στις αρχές του χρόνου της είχε γίνει εμμονή να κλέψει το μωρό της Φλάβια.

Σύμφωνα με τις αρχές που έκαναν ερευνά για την υπόθεση η δολοφόνος έκοψε την κοιλιά της 24χρονης και της πήρε το μωρό. Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε από τον σύζυγο και την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή εγκαταλελειμμένο σε μια αυλή.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από  την δράστη και τον σύζυγό της και αμέσως μετά  συνελήφθησαν. Να σημειωθεί πως το μωράκι  νοσηλεύεται σε νοσοκομείο Παίδων αφού τραυματίστηκε την ώρα που το έπαιρναν βίαια από την μητέρα του.

 

Close