Φρίκη : Βίασαν, σκότωσαν, μαγείρεψαν και έφαγαν σαύρα υπό εξαφάνιση

Φρίκη:  Βίασαν, σκότωσαν, μαγείρεψαν και έφαγαν σαύρα υπό εξαφάνιση – Το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό κατέγραφαν κάμερες που είναι τοποθετημένες μέσα στο δάσος και προορίζονται για την παρακολούθηση των τίγρεων  

Ενα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Ινδία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Maharashtra καθώς τέσσερις άνδρες φέρονται να σκότωσαν και να έφαγαν σαύρα υπό εξαφάνιση ενώ πρώτα την είχαν βιάσει!

Το περιστατικό συνέβη στις 29 Μαρτίου στο καταφύγιο Sahyadri, με τους δράστες να απαθανατίζονται από κάμερες που είναι τοποθετημένες μέσα στο δάσος και προορίζονται για την παρακολούθηση των τίγρεων.

Οι δασικοί υπάλληλοι συνέλαβαν τους άνδρες μεταξύ 1ης και 5ης Απριλίου και βρήκαν στα τηλέφωνά τους φωτογραφίες και βίντεο που τους έδειχναν να βιάζουν ομαδικά μια σαύρα και στη συνέχεια να τη σκοτώνουν και να την τρώνε.

Δείτε επίσης : 11 φωτογραφίες με τα πιο περίεργα λαχανικά του κόσμου

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο έγκλημα στο παρελθόν», δήλωσε δασικός υπάλληλος. «Οι άνδρες είναι γύρω στα 20 και 30 και φαίνεται ότι το έκαναν για διασκέδαση. Δεν το έκαναν ούτε για λόγους μαύρης μαγείας».

Οι άνδρες αναγνωρίστηκαν ως οι Sandeep Pawar, Mangesh Kamtekar, Akshay Kamtekar και Ramesh Ghag, όλοι ντόπιοι. Κατηγορούνται βάσει του νόμου της Ινδίας για την άγρια φύση (προστασία) του 1972. Τοπικό δικαστήριο τους άφησε ελεύθερους με εγγύηση την περασμένη εβδομάδα.

Η έκθεση ανέφερε ότι οι σαύρες της Ινδίας απειλούνται με εξαφάνιση και αποτελούν προστατευόμενο είδος από το νόμο. Οι παραβάτες μπορούν να τιμωρηθούν με επταετή φυλάκιση. Έκθεση ομάδων υπεράσπισης της άγριας ζωής κατέγραψε 82 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ζώων στην Ινδία μεταξύ 2010 και 2020. Αυτό ήταν σε σύνολο 500.000 περιπτώσεων εγκλημάτων που σχετίζονται με ζώα και περιλαμβάνουν βασανιστήρια και δολοφονίες.

Δείτε επίσης : Γίνεται να σε σκοτώσει ένα χασμουρητό: Τα πιο περίεργα αίτια θανάτου στον κόσμο

Στις πιο πρόσφατες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ζώων περιλαμβάνονται ένας άνδρας που βίασε και σκότωσε μια έγκυο κατσίκα στη νότια Ινδία και ένας 60χρονος άνδρας που βίασε πέρυσι ένα θηλυκό αδέσποτο σκυλί.

Ενώ οι ύποπτοι είναι ελεύθεροι με εγγύηση, ο δασικός υπάλληλος δήλωσε σύμφωνα με το  in.gr στο Vice ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο του περιστατικού έχουν σταλεί σε εγκληματολογικό εργαστήριο για τη δημιουργία αποδεικτικών στοιχείων για την υπόθεση. Οι δασικοί υπάλληλοι ζητούν επίσης νομικές συμβουλές για την απαγγελία κατηγοριών στους κατηγορούμενους βάσει νόμου που ποινικοποιεί το σεξ μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

Δείτε επίσης : Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα και τρομακτικά έντομα που υπάρχουν στον κόσμο

«Αυτό δεν είναι μόνο σκληρό, αλλά υπάρχει κίνδυνος ζωονοσογόνων ασθενειών από τέτοιου είδους περιπτώσεις. Υπάρχουν ανησυχίες ότι οι άνδρες μεταφέρουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και άλλες λοιμώξεις από την πράξη τους», δήλωσε ο δασικός υπάλληλος.

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Close