Γυναίκα αφήνει τον άνδρα της να πηγαίνει με άλλες για να δυναμώσει τον γάμο τους

Γυναίκα αφήνει τον άνδρα της να πηγαίνει με άλλες για να δυναμώσει τον γάμο τους. Η 37χρονη όπως αναφέρει επιτρέπει τον σύζυγο της να πηγαίνει με άλλες τονίζοντας πως είναι κάτι που κάνει καλό στον γάμο τους.

«Αφήνω τον άντρα μου να πηγαίνει με άλλες γυναίκες, είναι κάτι που δυναμώνει τον γάμο μας» Μία αρκετά ξεχωριστή ζωή κάνει ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ, καθώς η 37χρονη Monica Huldt επιτρέπει στον σύζυγό της, John, να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλες γυναίκες τονίζοντας πως είναι κάτι που κάνει καλό στον γάμο τους.

Γυναίκα αφήνει τον άνδρα της να πηγαίνει με άλλες για να δυναμώσει τον γάμο τους

Δείτε ακόμη Τα 7 περίεργα σημάδια που μαρτυρούν την ευφυΐα σας!

Η εκρηκτική Σουηδή ισχυρίζεται πως άρχισε να χάνει τη σεξουαλική της διάθεση πριν από μερικά χρόνια, όταν εργαζόταν ως στρίπερ, αλλά όλα άλλαξαν όταν ενέδωσε στην επιθυμία του άντρα της να κάνουν ομαδικό σεξ με άλλη μία γυναίκα.

Γυναίκα αφήνει τον άνδρα της να πηγαίνει με άλλες για να δυναμώσει τον γάμο τους

Δείτε ακόμη 11 πραγματικά περίεργα κρεβάτια και ένας ελληνικός καναπές πατέντα!

Η Monica αναφέρει πως όταν προχώρησαν στην πράξη αυτή για δεύτερη φορά, τη βιντεοσκόπησαν για το Oηly Fαns, με τον 40χρονο σύζυγό της να συνεχίζει μόνος του έχοντας τη δική του σελίδα – με τις συνευρέσεις του με άλλες γυναίκες να είναι μόνο για αυτόν τον σκοπό.

Δείτε ακόμη Περίεργα : Έκανε μήνυση στην σύζυγό του όταν την είδε χωρίς μακιγιάζ!

«Εμπιστεύομαι τον άντρα μου 100% και το ότι συμπεριλάβαμε κι άλλους ανθρώπους στην ερωτική μας ζωή είναι κάτι που δυναμώνει τον γάμο μας» αναφέρει η Huldt, που πάντως αρνείται να πάει η ίδια με άλλον άντρα.

Close