Ίος: Δίνουν σφηνάκια μαζί με σφαλιάρες – Το βίντεο που έχει γίνει Viral ( Βίντεο )

Ίος: Viral έχουν γίνει τα βίντεο στην Ίο όπου δίνουν σφηνάκια μαζί με σφαλιάρες. 

Η Ίος είναι ένα φανταστικό νησί από μόνο του, ενώ τα τελευταία χρόνια θεωρείται η «Μύκονος των φτωχών», καθώς η νυχτερινή ζωή έχει δείξει τα «δόντια» της και όλο και περισσότεροι νέοι επιλέγουν για πολλούς λόγους το νησί για διακοπές. Ένας λόγος φυσικά είναι το «διάσημο χαστούκι» με τα σφηνάκια.

Η Ίος έχει μετατραπεί σε έναν άκρως μαθητικό – φοιτητικό προορισμό με τη νυχτερινή ζωή να γίνεται όλο και καλύτερη, βέβαια όπως και στα περισσότερα νησιά της Ελλάδας έτσι και η Ίος διάθετει επίσης αρκετούς ξένους τουρίστες που επιδίδονται σε ακραία κατανάλωση αλκοόλ.

@mckissthiss Summer in Ios, Greece #Ios #Greece #Summer #Slap ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) – Kate Bush

Δείτε ακόμη 10 αστεία σκίτσα που μόνο οι πολύ τεμπέλες γυναίκες θα καταλάβουν

Τις τελευταίες ημέρες έγινε viral μέσα από το TikTok ένα βίντεο από μπαρ της Ίου όπου ένας τουρίστας πίνει σφηνάκι και στη συνέχεια η υπάλληλος του μπαρ -αφού βάζει μπογιά στα χέρια της- τον χαστουκίζει.

Αυτό είναι ένα από τα «έθιμα» της Ίου με πολλά μαγαζιά να το κάνουν ενώ μάλιστα διαφημίζουν και «πακέτα» με τα οποία κάποιος μπορεί να πιει ένα σφηνάκι.

@_joshsauce_ I love greece #slammerbar #greece ♬ original sound – _JoshSauce_

Δείτε ακόμη 19 φορές που τα παιδιά απέδειξαν ότι είναι πιο αστεία από τους ενήλικες

Βέβαια, δεν είναι μόνο τα χαστούκια. Υπάρχουν μαγαζιά στην Ίο που μπορεί να επιλέξεις με τι θες να σε χτυπήσουν μετά την κατανάλωση αλκοόλ. Σφυριά, πινακίδες, σανίδες, καφάσια, μέχρι και… πυροσβεστήρες επιστρατεύονται από τα μαγαζιά, ενώ οι πελάτες φορούν κράνος πριν τους χτυπήσουν.

Οι προκλήσεις είναι διάφορες είτε ο πελάτης παίρνει το «7 shots challenge» και πίνει απευθείας επτά σφηνάκια, κερδίζοντας μία μπλούζα, είτε αγοράζει το «slap shot challenge», στο οποίο αφού πίνει ένα σφηνάκι, στη συνέχεια τρώει ένα αρκετά δυνατό χαστούκι από τη μπαργούμαν, η οποία βρίσκεται πίσω από ένα παράθυρο, το λεγόμενο «slap window».

@spkiskray ios is absolutely mental #slammerbar #ios #greece #vacation #concussion ♬ Thanks for using my sound – Vurz 🎮

Δείτε ακόμη Σεναριακό κενό: Τα 4 αστεία λάθη του Αστέρη μετά τον φόνο που θα ‘καναν μέχρι και δόκιμο υπαστυνόμο να τον βρει

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι τουρίστες, ξένοι και μη, παρουσιάζουν την συγκεκριμένη δραστηριότητα ως κάτι «must» αν κάποιος ταξιδέψει στην Ίο, σύμφωνα με το dnews, ενώ είναι «άπειρα» τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media με ταξιδιώτες να απολαμβάνουν το ξύλο… μαζί με τα σφηνάκια τους.

Close