Kentler Project: Άστεγα παιδιά  για 30 χρόνια τοποθετήθηκαν μαζί με  παiδ0φιλους

Συνήθως τα πειράματα και οι έρευνες γίνονται για το καλό της ανθρωπότητας. Μέσα από τα πειράματα και τις έρευνές, οι άνθρωποι έχουν καταφέρει να κερδίσουν μερικές ανίατες αρρώστιες και φυσικά να αυξήσουν το όριο ζωής μέχρι τα 85!

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι, πολλές φορές στο όνομα της “επιστήμης” προχώρησαν σε τραγικά εγκλήματα που στιγμάτισαν αθώες ψυχές! Κι αν νομίζετε ότι τέτοια μακάβρια πειράματα, όπως αυτό που θα ασχοληθούμε σήμερα, παίρνουν μέρος μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες εμείς θα σας διαψεύσουμε.

Διαβάστε ακόμα την 18χρονη που δολοφoνησε τον άντρα της και που τα τελευταία της λόγια έγιναν παιδικό τραγούδι!

Το ανατριχιαστικό πείραμα που θα σας διηγηθούμε στο σημερινό άρθρο, έλαβε χώρα στο δυτικό Βερολίνο το κοντινό 1970! Στο όνομα κάποιας “επιστήμης” , οι Αρχές του Βερολίνου έστελναν συστηματικά παιδιά σε παιδòφiλους, με σκοπό να αποδείξουν αν οι παιδòφiλοι μπορούσαν να γίνουν…στοργικοί γονείς. Διαβάστε παρακάτω:

Kentler Project: Άστεγα παιδιά για 30 χρόνια τοποθετήθηκαν μαζί με παiδ0φιλους

Το 1970 στο δυτικό Βερολίνο ο ψυχολόγος Helmut Kentler αποφάσισε να ξεκινήσει ένα πείραμα, για να δει αν οι παιδοφiλοι μπορούσαν να γίνουν στοργικοί γονείς. Έστελνε λοιπόν παιδιά σε παιδòφiλους οι οποίοι αποφάσισαν να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Hildesheim το οποίο διερεύνησε την μαύρη εκείνη υπόθεση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο πείραμα λάμβανε μέρος για 30 ολόκληρα χρόνια με τις ευλογίες του κράτους. Μάλιστα, οι παιδòφiλοι που έπαιρναν μέρος στο πείραμα, δέχονταν και επίδομα παιδιού!

Το περιοδικό Deutsche Welle σε δημοσίευμα του αναφέρει ότι ο Kentler θεωρούσε ότι η σεξoυàλικη επαφή ανάμεσα σε ενήλικες και παιδιά είναι ακίνδυνη. Το γερμανικό κράτος όμως, έκανε τα στραβά μάτια και έδινε τις κατάλληλες αμοιβές στους παιδóφiλους του πειράματος.

Μετά από αρκετά χρόνια το πανεπιστήμιο Hildesheim έβγαλε στο φως της δημοσιότητας διάφορα στοιχεία σχετικά με αυτό το ανατριχιαστικό πείραμα. Έτσι, δυο θύματα αυτής της ιστορίας, βρήκαν το κουράγιο και έσπασαν την σιωπή τους.

Kentler Project: Άστεγα παιδιά για 30 χρόνια τοποθετήθηκαν μαζί με παiδ0φιλους

Εκπαιδευτικά ιδρύματα, το κρατικό γραφείο πρόνοιας και η Γερουσία θεωρούσαν, με βάση την έρευνα, την παιδεραστία “αποδεκτή και υποστηριζόμενη”. Ο Kentler διατηρούσε στενές επαφές τόσο με τους παιδóφiλους που γίνονταν ανάδοχοι γονείς όσο και με τα θύματα.

Όταν τα στοιχεία βγήκαν στην επιφάνεια, τα εγκλήματα του είχαν παραγραφεί και ο περιβόητος…ψυχολόγος, δεν διώχθηκε ποτέ ποινικά.

Σύμφωνα με το άρθρο της DW, οι ερευνητές βρήκαν ότι πολλοί από τους παιδòφιλους-ανάδοχους ήταν ακαδημαϊκοί καθηγητές, υψηλόβαθμα μέλη του Ινστιτούτου Max Planck, του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου.

Διαβάστε ακόμα την ιστορία του γνωστού παιδιάτρου Άσπεργκερ που έστελνε τα παιδιά σε μαζική θανάτωση επί Ναζί 

Επίσης ήταν καθηγητές και υψηλόβαθμα μέλη  του διαβόητου Σχολείου Odenwald στην Έσση, που βρέθηκε στο επίκεντρο ενός τεράστιου σκανδάλου παιδòφιλiας πριν από αρκετά χρόνια. Από τότε, έχει κλείσει.

Η ματαιοδοξία του νόμου και η ανήθικη πλευρά της ανθρωπότητας σε πειράματα με παιδιά στο Βερολίνο

Kentler Project: Άστεγα παιδιά για 30 χρόνια τοποθετήθηκαν μαζί με παiδ0φιλους

Μια πρώτη έκθεση σχετικά με αυτό το ανατριχιαστικό πείραμα, δημοσιεύθηκε το 2016 και τότε, οι γερμανικές Αρχές έδειχναν να μην ενδιαφέρονται να ρίξουν φως στην υπόθεση. Πλέον όμως, έχουν δεσμευτεί ότι θα κάνουν ο,τι μπορούν για να βγει στο φως η αλήθεια!

Αδιανόητο το τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος για να ικανοποιήσει την δική του ματαιοδοξία! Αδιανόητα κι αυτά που πολλές φορές θεωρούνται νόμιμα, αλλά καμία σχέση δεν έχουμε την ηθική που θα έπρεπε να τηρεί η ανθρωπότητα!

Διαβάστε ακόμη την ιστορία του Θανάση Τριαρίδη: Ο Καρκινοπαθής Γιατρός Που Το Πρωί Έκανε Χημειοθεραπείες Και Μετά Γιάτρευε Τους Ασθενείς

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

 

Close