Κρήτη: Φούρναρης έδωσε δουλειά στο παιδί που μπήκε να τον κλέψει

Μετά από 25 χρόνια ο φούρναρης πήρε την μεγαλύτερη ευχαρίστηση της ζωής του λέγοντας :  κέρδισα το Τζόκερ της ζωής, όταν μετά από 25 χρόνια ήρθε να μου πει ευχαριστώ.

Πριν από 25 χρόνια, ο Γιώργος Βιτσαράς έπιασε στο μαγαζί του το 12χρονο αγόρι να κλέβει. Αντί να φωνάξει την αστυνομία, ο αρτοποιός προσέγγισε το παιδί, του εξήγησε ότι η κλοπή θα τον οδηγήσει σε κακά μονοπάτια και του ζήτησε να πηγαίνει στο αρτοποιείο, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, να δουλεύει και να βγάζει το χαρτζιλίκι του.

Δείτε επίσης : Περίεργα : Έκανε μήνυση στην σύζυγό του όταν την είδε χωρίς μακιγιάζ!

«3 καλοκαίρια ερχόταν όταν έκλειναν τα σχολεία», είπε στο MEGA ο κ. Βιτσαράς.

«Κέρδισα το τζόκερ της ζωής»

Κρήτη: Φούρναρης έδωσε δουλειά στο παιδί που μπήκε να τον κλέψει

Ο φούρναρης, όπως εξομολογήθηκε σύμφωνα με το candiadoc.gr στον Νίκο Ευαγγελάτο, κέρδισε «το Τζόκερ της ζωής, όταν μετά από 25 χρόνια ήρθε να μου πει ευχαριστώ».

«Μετά από 25 χρόνια, ήρθε να με βρει και να μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον δρόμο που χάραξε και τα ερεθίσματα που του έδωσα. Είναι 37 χρονών σήμερα, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο πληροφορικής και έχει 2 παιδάκια».

 Ο κ. Βιτσαράς, εμφανώς συγκινημένος, είπε ότι το ευχαριστώ το οφείλει ο ίδιος στον 12χρονο τότε, που αποφάσισε να τον ακούσει και να αλλάξει τρόπο ζωής.

Δείτε επίσης  : 11 πραγματικά περίεργα κρεβάτια και ένας ελληνικός καναπές πατέντα!

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε όταν βλέπουμε ένα παιδί που έχει αδυναμίες, είναι να το προστατεύσουμε». «Ήρθε και με βρήκε για να μου πει ένα μεγάλο ευχαριστώ, αλλά εγώ του το χρωστάω αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Βιτσαράς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close