Ξεκαρδιστικό: Σκύλος χαλάει όλες τις ομαδικές φωτογραφίες

Σίγουρα έχετε έναν τέτοιο φίλο ή ένα τέτοιο συγγενή. Σε όλες τις επίσημες στιγμές, θέλετε να τραβήξετε όλη η οικογένεια ή όλη η παρέα μία φωτογραφία και ο συγκεκριμένος φίλος ή συγγενής απλά την χαλάει.

Θα κλείσει τα μάτια του, θα κάνει γκριμάτσες, θα κάνει κερατάκια στον διπλανό. Δεν ξέρουμε τι θα κάνει, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βγει καλή η φωτογραφία όσο είναι αυτός μαζί σας. Λοιπόν αυτό δεν υπάρχει μόνο στους ανθρώπους. Φαίνεται πως υπάρχει και στα ζώα.

Συγκεκριμένα, ένας αξιαγάπητος και πανέμορφος οφείλουμε να ομολογήσουμε σκύλος, έχει το χάρισμα να καταστρέφει όποια φωτογραφία τον συμπεριλαμβάνει. Φυσικά αυτές οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες ανέβηκαν στο Instagram και έχουν γίνει viral. Διαβάστε παρακάτω: 

Λίγα λόγια για τον σκύλο με την έλλειψη φωτογένειας

Ο σκύλος της σημερινής μας ιστορίας είναι θηλυκού γένους και φέρει το όνομα Hina. Η αξιαγάπητη Hina φαίνεται πως είναι αρκετά ατίθαση και παιχνιδιάρα και αυτό φαίνεται ολοκάθαρα στις φωτογραφίες. Η Hina έχει το ταλέντο, να καταστρέφει όσες ομαδικές φωτογραφίες, προσπαθούν να την βγάλουν οι σκυλογονείς της.

Συγκεκριμένα η μαμά της Yoko – ανθρώπινη μαμά για να μην μπερδευόμαστε – προσπαθεί να την βγάλει μία αξιοπρεπή φωτογραφία με τα υπόλοιπα παιδάκια της. Όμως η Hina έχει άλλη άποψη και οι φωτογραφίες που βγαίνουν είναι απλά ξεκαρδιστικές.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Yoko μέσα από την σελίδα της στο Instagram, βλέπουμε τα παιδιά της Hina, Kikko, Susha και Momo. Σε αυτές τις φωτογραφίες ενώ τα υπόλοιπα σκυλάκια ποζάρουν χαριτωμένα και όμορφα η Hina κάνει ό,τι περνάει από το…πόδι της, για να καταστρέψει τις viral εικόνες.

Δείτε ακόμα Τρελό γέλιο: Οι πιο αστείες στιγμές με ζώα το 2020 σε ένα βίντεο

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Yoko είναι δασκάλα yoga και έχει τέσσερα χαριτωμένα σκυλιά ράτσας Σίμπα Ίνου. Φαίνεται όμως πως η Hina μέσα από τις ξεκαρδιστικές της…πόζες,  έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα, να κλέψει τις εντυπώσεις και να γίνει viral.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την ράτσα Σίμπα Ίνου;

Τα Σίμπα Ίνου είναι σκυλιά που προέρχονται από την Ιαπωνία και είναι μία από τις αρχαιότερες ράτσες σκύλων που κατάφεραν να επιβιώσουν μέχρι και σήμερα. Το χαρακτηριστικότερο στοιχείο των Σίμπα Ίνου είναι η εμμονή τους με την καθαριότητα.

Αυτή η εμμονή μάλιστα πολλές φορές τα κάνει να γλείφουν πολύ συχνά μέχρι και τις πατούσες τους, κάτι που τα υπόλοιπα σκυλιά δεν συνηθίζουν να κάνουν. Πιο πολύ αυτήν την συνήθεια την συναντάμε στις γάτες που και αυτές είναι αρκετά υποχόνδρια σαν ζώα.

Επίσης τα συγκεκριμένα σκυλιά αποφεύγουν να περπατούν στον δρόμο για να μην λερώσουν την γούνα τους. Είναι λοιπόν μία ιδιόρρυθμη ράτσα σκύλου και πολύ όμορφη. Έχουν έντονη προσωπικότητα και δεν τα πάνε καλά με άλλα σκυλιά ή με τα μικρά παιδιά αν δεν εκπαιδευτούν.

Δείτε ακόμα  Τιμ: Το γαϊδουράκι που ζει μέσα σε σπίτι νομίζοντας πως είναι σκύλος

Αφού είναι μία από τις αρχαιότερες ράτσες σκύλων, τα σκυλιά αυτά επιβιώνουν από τον 3ο π.Χ. αιώνα. Δυστυχώς τα συγκεκριμένα σκυλιά είχαν σχεδόν εξαφανιστεί κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως ο μικρός αυτός αριθμός σκύλων που επιβίωσε από τις επιδρομές βομβαρδισμού και μία επιδημία, εκτράφηκε και σώθηκε.

Δείτε παρακάτω τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες με την Hina:

σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_ σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_ σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_ σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_ σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_ σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_ σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_ σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_ σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_ σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_ σκύλος_χαλάει_όλες_τις_εικόνες_με_τις_αστείες γκριμάτσες_του_

Διαβάστε όλα τα αστεία στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close