Το μεγάλο μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκαλύφθηκε!

Η μεγάλη μας σταρ έφυγε από τη ζωή το 1996 ωστόσο όλο και περισσότερα μυστικά αποκαλύπτονται. Ένα από αυτά αφορά τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της σύμφωνα με δική της ομολογία Γιώργο Ηλιάδη.

Όπως αποκαλύπτει το βιβλίο «Σπασμένα Καράβια» της Κικής Σεγδίτσα οι δύο έζησαν ένα μεγάλο έρωτα. Το 1976 η Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με τον μεγαλοεκδότη Νίκο Μομφεράτο πήγε στο εστιατόριο «Σκορπιός» που ανήκε στον Κύπριο επιχειρηματία.

Όταν ένας ζωγράφος από το εξωτερικό, καλεσμένος του μεγαλοεκδότη, θαυμάζοντας τα ωραία και πανάκριβα πιάτα του εστιατορίου άρχισε να τα ζωγραφίζει, ο Ηλιάδης έγινε έξαλλος, ακολούθησε επεισόδιο με τον καλλιτέχνη και η παρέα αποχώρησε. Ξημερώματα η Αλίκη τηλεφώνησε στον επιχειρηματία αποκαλώντας τον αγενή και αποκαλύπτοντας ότι η παρέα δεν θα πατούσε ξανά στο μαγαζί του.

«Να μην ξανάρθετε» απάντησε ο Γιώργος Ηλιάδης. Τότε η Αλίκη έβαλε το τραγούδι «Σπασμένο καράβι» το οποίο ο επιχειρηματίας άκουσε ολόκληρο.

Αυτό μάλιστα στάθηκε η αφορμή ώστε να ρίξουν τους τόνους και το ζευγάρι να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα…! Ένας έρωτας που τους οδήγησε σε έναν γάμο που και οι δύο κράτησαν σαν επτασφράγιστο μυστικό…

Πηγή: dailymedia.gr

Close