9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!

Δεν είναι ειρωνικό το γεγονός ότι ένα νοσοκομείο είναι ένας χώρος αγάπης και φροντίδας όπου το εξυπηρετικό προσωπικό βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, αλλά όταν εγκαταλείπεται, μοιάζει με κάτι από ταινία τρόμου; Ίσως αυτό οφείλεται στους λευκούς τοίχους, τα κρεβάτια με τις ρόδες, και περίεργα ιατρικά εργαλεία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν είναι ένα μέρος που πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να περιφέρεται εκεί μόνοι την νύχτα.

Tranquille Σανατόριο, Καναδάς

9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!photo credit: robertscott

Αρχικά αυτό χρησιμοποιήθηκε ως αγρόκτημα και αργότερα, μετατράπηκε σε νοσοκομείο θεραπείας ασθενών με φυματίωση. Έκλεισε το 1985 και από τότε, οι άνθρωποι έχουν ισχυριστεί ότι έχουν δει μυστηριώδεις κυμαινόμενες ουράνιες σφαίρες και παραφυσικά στοιχεία μέσα στο νοσοκομείο, και έχουν ακούσει μυστηριώδεις φωνές.

Δείτε ακόμη: Πρώτη μέρα στο σχολείο για το αγόρι που το εγκατέλειψαν επειδή ήταν «μάγος»

 Νοσοκομείο Old Changi , Σιγκαπούρη

9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!photo credit: hollywoodinvestigator

Αυτό το νοσοκομείο χτίστηκε το 1935 και χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή από τους Ιάπωνες κατά την εισβολή στην Σιγκαπούρη κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Η μυστική αστυνομία των Ιαπώνων, χρησιμοποίησε αυτό το νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του πολέμου για τη διάπραξη βασανιστικών πράξεων για τους φυλακισμένους.

Το 2010, το κτίριο χρησιμοποιήθηκε για μια σειρά ταινιών, αλλά το cast και το συνεργείο ισχυρίστηκε οτι ήρθαν αντιμετώποι με μια σειρά από στοιχειωμένες δραστηριότητες όπως του οτι είδαν μια γυναίκα με μαύρη αύρα, να βασανίζεται από ένα αόρατο χέρι, και άκουγαν δυνατά κτυπήματα.

  Φρενοκομείο Beechworth ,Αυστραλία

9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!photo credit: youtube

Το φρενοκομείο Beechworth, λειτουργησε για 128 χρόνια πριν τερματιστεί η λειτουργία του. Μια σειρά από μυστηριώδη πράγματα συνέβησαν εκεί, όπως εξαφανίσεις και πάνω από 9.000 θανάτους.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι εικόνες και οι περιγραφές των ιστοριών είναι αρκετές για να σας αφήσουν ξάγρυπνους…

 Νοσοκομείο Nocton Hall , Αγγλία

9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!photo credit: zenlenz

Πριν γίνει νοσοκομείο ειπώθηκε ότι αυτό, ήταν ένα αρχοντικό, στο οποίο μια υπηρέτρια βιάστηκε από τον γιο του ιδιοκτήτη. Μόλις έγινε νοσοκομείο, αυτή η υπηρέτρια φέρεται οτι στοίχειωσε ένα από τα δωμάτια. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν δει εικόνες από το φάντασμα ακριβώς στις 4:30 π.μ.

Δείτε ακόμη: Η “ΚΑΤΑΡΑ” του ρόλου του Ιησού – Δείτε τι έπαθαν όσοι ηθοποιοί υποδύθηκαν τον Ιησού Χριστό…!!

Κρατικό Νοσοκομείο Taunton, Μασαχουσέτη

9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!photo credit: tumblr

Το υπόγειο του νοσοκομείου ήταν δήθεν ο τόπος όπου απρόθυμοι ασθενείς αποστέλλονταν και σατανικές τελετές είχαν λάβει χώρα εκεί. Επίσης,ο κατά συρροή δολοφόνος Jane Toppan ήταν ένας από τους ασθενείς αυτού του νοσοκομείου.

Ψυχιατρική Κλινική Greystone Park , New Jersey

9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!photo credit: cisleads

Από το 1953, αυτό το νοσοκομείο είχε 7.000 ασθενείς που σήμαινε ένα τεράστιο ποσό του υπερπληθυσμού. Το νοσοκομείο δεν διέθετε σύγχρονες ιατρικές και διαδικασίες, και διαδικασίες όπως ήταν  οιθεραπεία σοκ ινσουλίνης και ηλεκτροθεραπεία σοκ χρησιμοποιήθηκαν για τους ασθενείς, οι οποίες είχαν σοβαρές παρενέργειες στην υγεία τους. Το νοσοκομείο έκλεισε το 2003.

Φρενοκομείο Trans-Allegheny Lunatic, West Virginia

9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!photo credit:  trover

Αυτό το ψυχικό άσυλο λειτούργησε για 130 χρόνια και οι ασθενείς ήταν κλειδωμένοι χωρίς απτές αποδείξεις της ψυχικής αστάθειας τους. Το νοσοκομείο θα μπορούσε να χωρέσει μέχρι και 600 ασθενείς-ωστόσο, είχε  περισσότερους από 2.600 ασθενείς και συχνά κλειδωμένους στα κελιά . Τώρα, λέγεται ότι είναι στοιχειωμένο από τις ψυχές των ανθρώπων που έμειναν εκεί.

 Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ,Sai Ying Pun , Hong Kong

9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!photo credit: 500px

Αυτό το νοσοκομείο είναι πλέον γνωστό ως το «High Street Ghost House» . Λέγεται ότι αυτό το ξενοδοχείο είχε χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου από τους Ιάπωνες στρατιώτες για να εκτελούν ανθρώπους.

Τώρα, το νοσοκομείο έχει μετατραπεί σε μια αίθουσα της κοινότητας και ονομάζεται  Sai Ying Pun Σύμπλεγμα Κοινότητας .

Δείτε ακόμη: Το ελληνικό χωριό που οι κάτοικοί του είναι…κούκλες!

Ποιός ξέρει?

9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!photo credit: pixabay

Στο τέλος της ημέρας, ποιος ξέρει αν αυτά τα νοσοκομεία και άλλοι χώροι είναι ένα έδαφος που είναι η χαρά της παραφυσική δραστηριότητας; Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι εικόνες και οι περιγραφές των ιστοριών είναι αρκετές για να σας αφήσουν ξάγρυπνους…

 Νοσοκομείο Severalls, Αγγλία

9 στοιχειωμένα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που θα σας κάνουν να σας σηκωθεί η τρίχα!photo credit: proj3ctm4yh3m

Το 1913, το  Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Severalls άνοιξε στο Colchester, της Αγγλία. Ήταν σε θέση να κρατήσει 2.000 ασθενείς μέσα. Λέγεται ότι στάλθηκαν εκεί γυναίκες μετά από βιασμό ή αν είχαν νόθα παιδιά.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1940, ωστόσο, το νοσοκομείο λειτούργησε ως βάση για  πειράματα ψυχικής υγείας . Κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, 38 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας μιας έκρηξης βόμβας εκεί. Λίγο μετά από αυτό, το νοσοκομείο έκλεισε λόγω  μείωσης εισαγωγών σε αυτό.

Πηγή: allday.com
Close