Αλίκη Βουγιουκλάκη- Βλάσσης Μπονάτσος: Σπάνιες φωτογραφίες τους στο εξοχικό στον Θεολόγο (εικόνες)

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εποχής λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσης Μπονάτσος υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Ο νεαρός τότε καλλιτέχνης, που ασχολήθηκε με την ελληνική ροκ μουσική του ’70 και είχε σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο, το 1981 επιστρέφει μετά από μακρά παραμονή στην Αμερική στην Ελλλάδα προκειμένου να δει την μητέρα του, τότε γνωρίζεται με την Αλίκη. Ο κοινός τους φίλος, Μάικ Ροζακης, τον προτείνει για την «Εβίτα» που επιθυμεί να ανεβάσει στον ρόλο του Τσε Γκεβάρα και τους φέρνει σε επαφή. Αυτή η γνωριμία και συνεργασία εξελίσσεται σε έναν πολύ μεγάλο έρωτα.

Την Κυριακή, η Έλεαν Μακρή Λυμπέρη, με μια ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram, φέρνει στο φως της δημοσιότητας σπάνιες φωτογραφίες τους από ένα καλοκαίρι στο εξοχικό της Αλίκης στον Θεολόγο.

Η Έλενα Μακρή Λυμπέρη έγραψε στη λεζάντα τους:

«Αλίκη και Βλάσσης στο εξοχικό της σταρ στον Θεολόγο. “Είναι ένα τόλμημα να συζείς με έναν άνδρα που δεν είναι νόμιμος άνδρας σου” είχε πει το 1982 η ηθοποιός “Και ίσως είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες. Με ρωτάτε αν με ενοχλεί που είναι νεότερός μου. Αυτό το λέτε εσείς, εγώ δεν το έχω αντιληφθεί. Ούτε ο Βλάσης με έχει αφήσει να το αντιληφθώ. Είναι τόσο ώριμος, τόσο έξυπνος κι εγώ από φυσικό μου τόσο νεαρή και συγχρόνως με όλες τις εμπειρίες της ηλικίας μου που τα πάμε πολύ καλά”.

Δίπλα στον Βλάση αλλάζει συνήθειες. Η Αλίκη ξενυχτάει, βγαίνει σαν εικοσάχρονη και διασκεδάζει στο “Εργοστάσιο”. Ξαναγεννιέται. Το λεξιλόγιό της μεταλλάσσεται στη νεανική αργκό της εποχής “Γουστάρω, σάλταρα, μου τη βγήκε, τη βρίσκω…”. “Αγάπη μου. εμείς οι δύο μαζί θα γεράσεις» λέει ένα βράδυ στο Βλάσση στον Θεολόγο…».

 

Αλίκη Βουγιουκλάκη- Βλάσσης Μπονάτσος: Σπάνιες φωτογραφίες τους στο εξοχικό στον Θεολόγο (εικόνες) Αλίκη Βουγιουκλάκη- Βλάσσης Μπονάτσος: Σπάνιες φωτογραφίες τους στο εξοχικό στον Θεολόγο (εικόνες)

Πηγή: apithano.gr
Close