Η συγκλονιστική ιστορία της γυναίκας που αυτοπυρπολήθηκε με τις kόρες της για να γυρίσει ο άντρας της σπίτι! Η ανεκδιήγητη απόφαση του δικαστηρίου!

ΒιΈβρεξε με πετρέλαιο χαρτιά τουαλέτας και έβαλε φωτιά για να καεί μαζί με τα παιδιά της. Ήταν η απελπισμένη προσπάθεια μιας μητέρας να πείσει το σύζυγο της να γυρίσει στην οικογένειά τους, που είχε εγκαταλείψει. Παρά λίγο να καεί ζωντανή μαζί με τα παιδιά της μέσα στο κλειδωμένο σπίτι τους. Η φωτιά που έβαλε, όπως υποστήριξε ήταν «κόλπο για να φέρει τον προκομένο πίσω». Για οχτώ μήνες η Βάσω Μ. ζούσε μόνη της μαζί με τα τέσσερα κορίτσια της στη Αθήνα. Με τη συμπεριφορά της προκαλούσε τα παράπονα της γειτονιάς, καθώς έσπαγε μπουκάλια, χτύπαγε τις πόρτες ή φώναζε στα παιδιά της, που σπάνια πήγαιναν σχολείο. Ακόμη και ο σύζυγό της παραδέχτηκε την έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε. «Γινόντουσαν συνεχώς φασαρίες στο σπίτι μας. Η γλώσσα της Βασιλικής ήταν μεγάλη και το χέρι της βαρύ», υποστήριξε ο σύζυγος της.

Δειτε ακομα Αληθινές ιστορίες εξορκισμού που προκάλεσαν ανατριχίλα σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως 

Η συγκλονιστική ιστορία της γυναίκας που αυτοπυρπολήθηκε με τις kόρες της για να γυρίσει ο άντρας της σπίτι! Η ανεκδιήγητη απόφαση του δικαστηρίου!

Τον Οκτώβριο του 1980 ήταν η δεύτερη φορά που η αστυνομία δεχόταν καταγγελία για εμπρησμό. Για άλλη μία φορά έβαλε φωτιά στο σπίτι της, στο οποίο κλειδώθηκε μαζί με τα τέσσερα κορίτσια της. Κατηγορήθηκε για εμπρησμό και όχι για ανθρωποκτονία Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό εκ προθέσεως από τον οποίο προκλήθηκε κίνδυνος σε πρόσωπα και πράγματα. Η μητέρα υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι η πρόκληση φωτιάς αποτελούσε ένα τέχνασμα. Ωστόσο παρότι η Βάσω Μ. πήγε να κάψει τα παιδιά της, δεν κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατά συρροή, κακούργημα βαρύτερο από αυτό του εμπρησμού. Παράλληλα στον πατέρα ασκήθηκε ποινική δίωξη γιατί εγκατέλειψε τη σύζυγο και την πολυμελή οικογένεια του αβοήθητη. Το τέχνασμα για να φέρει πίσω το σύζυγο της Η μητέρα δε δέχθηκε τις κατηγορίες. Θεωρούσε πως είχε λάβει προστατευτικά μέτρα για να μην προκληθεί κακό σε εκείνη και στα παιδιά της. «Εγώ θα έκαιγα με πετρέλαιο τα αγγελούδια μου; Εγώ που τα γέννησα; Εγώ που τα ανέθρεψα με μπιμπερό; Εγώ που χρόνια ολόκληρα ξενυχτάω στα κρεβατάκια τους όταν αρρωσταίνουν τόσο συχνά;

Η συγκλονιστική ιστορία της γυναίκας που αυτοπυρπολήθηκε με τις kόρες της για να γυρίσει ο άντρας της σπίτι! Η ανεκδιήγητη απόφαση του δικαστηρίου!

Παρότι έβαλε φωτιά σε χαρτιά της τουαλέτας και σε πανιά βουτηγμένα σε πετρέλαιο, υποστήριξε ότι δίπλα της είχε γεμάτο έναν κουβά με νερό, ώστε να είναι έτοιμη να σβήσει την πιθανή φωτιά. Η απελπισμένη προσπάθεια της μητέρας να βάλει φωτιά στην οικογένεια της προκειμένου να φέρει πίσω τον σύζυγο της, κατέληξε στην καταδίκη της.

Δειτε ακομα Τρίδυμα χωρίστηκαν στη γέννα και συναντήθηκαν τυχαία μετά από 20 χρόνια – Μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Με πληροφορίες από mixanitouxronou.gr

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα αρθρα

Close