μπέρδεψαν-τα-παιδιά-στο-μαιευτήριο-

Μπέρδεψαν τα παιδιά στο μαιευτήριο: Ο φτωχός έζησε πλούσια και ο πλούσιος μέσα στη φτώχεια. Μία ιστορία που θυμίζει την σειρά Έλα στην Θέση μου, που όμως είναι πραγματική.

Μερικά πράγματα τα βλέπεις στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο ή τα διαβάζεις στα βιβλία και λες “εντάξει, αυτά δεν γίνονται”. Έλα όμως που…γίνονται. Σίγουρα έχετε δει έστω και μισό επεισόδιο της σειράς του Άλφα Έλα στην Θέση μου.

Η ιστορία διαδραματίζεται ανάμεσα σε δύο αγόρια, που όταν έγινε ένα λάθος στο μαιευτήριο, το καθένα πήγε σε λάθος οικογένεια. Το πρώτο παιδί έζησε μέσα στην μιζέρια παρόλο που ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας, ενώ το δεύτερο έζησε μέσα στην πολυτέλεια παρόλο που προερχόταν από φτωχή οικογένεια.

Δείτε ακόμα Λάρισα: Νύφη κλείστηκε στο ασανσέρ την ώρα του γάμου της

Λοιπόν το σενάριο της επιτυχημένης σειράς του Άλφα που έριξε αυλαία μερικά χρόνια πριν, ερχόμαστε να σας το διηγηθούμε σαν πραγματική ιστορία. Φαίνεται πως υπάρχουν δύο παιδιά που από λάθος του μαιευτηρίου βρέθηκαν σε λάθος οικογένειες. Διαβάστε παρακάτω: 

Μπέρδεψαν τα παιδιά στο μαιευτήριο: Ο φτωχός έζησε πλούσια και ο πλούσιος μέσα στη φτώχεια

Το 1989 λοιπόν στην Νότια Αφρική πριν από αρκετά χρόνια γεννήθηκαν δύο υγιέστατα αγοράκια σε ένα μαιευτήριο της περιοχής. Από λάθος της κλινικής λοιπόν τα παιδιά πήγαν σε λάθος οικογένειες. Ο Ρόμπιν ήταν το ένα αγόρι που ανατράφηκε από την Σάντι Ντόκινς.

Η μητέρα του, η οποία δεν ήταν και η βιολογική, ήταν μία μητέρα που μεγάλωνε το παιδί της μόνη της και πάλευε καθημερινά για να τα βγάλουν πέρα. Ο Γκάβιν ήταν το δεύτερο παιδί (και βιολογικό παιδί της φτωχής μητέρας) που μεγάλωσε σε μία εξαιρετικά πλούσια οικογένεια.

μπέρδεψαν-τα-παιδιά-στο-μαιευτήριο-

Ο Ρόμπιν

Αυτό το λάθος βγήκε στην επιφάνεια το 1991 μετά από μία διαφωνία σχετικά με τον πατέρα του Γκάβιν. Αυτό οδήγησε την οικογένεια σε τεστ DNA το οποίο έδειξε ότι ούτε ο πατέρας του Γκάβιν ήταν ο βιολογικός του πατέρας αλλά ούτε και η Μεγκς, ήταν η βιολογική του μητέρα.

Δείτε ακόμα Βόλος: Απίστευτο γονείς πήγαν τα παιδιά τους στον Εισαγγελέα για να τους ακούνε

μπέρδεψαν-τα-παιδιά-στο-μαιευτήριο-

Φυσικά η Μεγκς δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή να γυρίσει τον Γκάβιν πίσω στην βιολογική του οικογένεια και να αποκτήσει το βιολογικό της παιδί. Ο Ρόμπιν από την άλλη, πικράθηκε από αυτό και υποστήριξε σε συνέντευξή του, πως θα ήθελε η βιολογική του μητέρα να παλέψει περισσότερο για εκείνον.

μπέρδεψαν-τα-παιδιά-στο-μαιευτήριο-

Ο Γκάβιν

«Μακάρι η βιολογική μου μητέρα, Μεγκς, να είχε κάνει περισσότερα για να με διεκδικήσει». Ο 33χρονος πλέον περιέγραψε μία ζωή γεμάτη κακουχίες δίπλα στην μητέρα του Σάντι και μάλιστα λέει πως μία τέτοια ζωή δεν θα την ευχόταν ούτε στον χειρότερο εχθρό του.

All photos via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close