οι_πιο_άτυχοι_άνθρωποι_του_κόσμου_σε_ένα_βίντεο_

Οι πιο άτυχοι άνθρωποι του κόσμου σε ένα βίντεο που θα σας κάνει να…τους λυπηθείτε και συγχρόνως να γελάσετε.

Κάθε τέλος μίας χρονιάς κυκλοφορούν στο internet αλλά και στην τηλεόραση, βίντεο και αποσπάσματα με ανθρώπους και ζώα που είχαν άτυχες ή γελοίες στιγμές. Βέβαια πολλές φορές οι άτυχες στιγμές δημιουργούν ταυτόχρονα και γέλιο. Μπορεί να σας αρέσει και οι 18 φωτογραφίες που δείχνουν ότι τα σκυλιά είναι φτιαγμένα από αγάπη

Δείτε ακόμα Το πιο ξεκαρδιστικό παιδικό μενού που έγινε viral

Μπορεί να μην πλησιάζουμε στο τέλος του 2021, όμως αυτό το βίντεο που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας πιστέψαμε ότι έπρεπε να το δείτε οπωσδήποτε. Σε ένα βίντεο θα δούμε τους πιο άτυχους ανθρώπους του κόσμου με αποσπάσματα που θα σας να κάνουν να…κλάψετε από τα γέλια. Διαβάστε παρακάτω: 

Λίγα λόγια για το βίντεο

Ξυπνήσαμε ένα πρωί και χαζεύαμε όπως πάντα στο κινητό μέχρι να έρθει η ώρα να πάμε για δουλειά. Από βίντεο σε βίντεο στο Facebook πέσαμε και πάνω σε αυτό το βίντεο από την σελίδα Sassy στο Facebook. Μείναμε λοιπόν να το χαζεύουμε και η αλήθεια είναι πως μας δημιουργήθηκαν ανάμεικτα συναισθήματα.

Από την μία πιάσαμε τον εαυτό μας να κάνει γκριμάτσες του τύπου “πωπω τον καημένο τον άνθρωπο τι τον βρήκε” ή “είναι να μην σου τύχει”. Από την άλλη γελάσαμε, με τον ίδιο τρόπο που θα γελάσουμε αν κάποιος πέσει κάτω στον δρόμο. Ντροπή μας, αλλά το κάνουμε.

Στο βίντεο λοιπόν υπάρχουν διάφορα στιγμιότυπα ανθρώπων που δεν ήταν η μέρα τους. Άνθρωποι που κατέστρεψαν πράγματα στην δουλειά, που κινδύνευσε μέχρι και η σωματική τους ακεραιότητα. Άνθρωποι που βρίσκονταν στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή και έκαναν και ό,τι πιο λάθος θα μπορούσε να κάνουν στην προκειμένη.

Δείτε ακόμα Πρωτόγνωρες εικόνες: Οι πρώτες φωτό της Ελλάδας μετά το χτύπημα του καύσωνα των 45 βαθμών Κελσίου (Pics)

Αυτό το βίντεο είναι ιδανικό για τους ανθρώπους που ξύπνησαν στραβά. Που θεωρούν ότι η μέρα τους, θα είναι χάλια ή πιστεύουν ότι είχαν μία πολύ κακή μέρα στην δουλειά. Πιστέψτε μας, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν ΟΝΤΩΣ μία κακή μέρα στην δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να τους φτάσει.

Γιατί αν δεν προσπάθησε να επισκευάσεις ένα αυτοκίνητο στο συνεργείο σου και ξαφνικά έριξες το αυτοκίνητο από την βάση του, γυρίζοντάς το τούμπα και προκαλώντας του χειρότερη ζημιά, τότε δεν είχες μία άσχημη μέρα στην δουλειά. Και αυτό που σας περιγράψαμε είναι μόλις ένα απόσπασμα. Το βίντεο βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Διαβάστε όλα τα αστεία άρθρα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close