Το πιο ξεκαρδιστικό παιδικό μενού που έγινε viral_

Αυτό το παιδικό μενού στην Σκωτία με τους ευφάνταστους τίτλους στα φαγητά που προορίζονται για παιδιά θα σας κάνει να δακρύσετε από τα γέλια.

Αν έχετε παιδιά ξέρετε. Όταν πηγαίνετε για φαγητό με τα παιδιά σας, δεν είναι απλή υπόθεση. Θυμάστε παλιά που βγαίνατε σε ταβέρνες και ουζερί και απλά περνούσατε καλά. Πλέον βγαίνετε και πρέπει να κρατάτε τα παιδιά απασχολημένα και ήσυχα.

Πλέον οι αγαπημένες σας ταβέρνες και ουζερί δεν είναι αυτές με τις καλύτερες τιμές και γεύσεις αλλά εκείνες που απλά έχουν παιδική χαρά ή χώρο να παίζουν τα παιδιά. Κι αν καταφέρετε να κρατήσετε τα παιδιά απασχολημένα και ήσυχα ξεκινούν άλλα προβλήματα.

Δείτε ακόμα Παιδιά στο σούπερ μάρκετ: 21 ξεκαρδιστικές φωτογραφίες

“Τι θα φας παιδί μου;” “Δεν πεινάω” “Μα πρέπει κάτι να φας. Θες να σου πάρω μπριζόλα;” “Δεν μ’ αρέσει”. “Θέλεις μακαρόνια;” “Δεν ξέρω”. Και να περιμένει ο σερβιτόρος με όλη την υπόλοιπη παρέα τι θα παραγγείλετε. Λοιπόν όλα αυτά που εσένα σου φαίνονται δράμα, σε ένα μαγαζί της Σκωτίας έγιναν έμπνευση. Διαβάστε παρακάτω: 

Το παιδικό μενού στην Σκωτία που έγινε viral

Τις τελευταίες μέρες ένα παιδικό μενού στην Σκωτία έμελλε να γίνει viral και στην Ελλάδα. Μία χρήστρια του Twitter δημοσίευσε μία φωτογραφία που απεικονίζει ένα παιδικό μενού στην Σκωτία. Αυτό το παιδικό μενού όμως έχει κάτι το διαφορετικό.

Περιλαμβάνει πιάτα με τίτλους όπως ” Ό,τι να ναι”, “Δεν ξέρω”, “Δεν μ’ αρέσει τίποτα” , “Δεν πεινάω” “Δεν το θέλω αυτό”, “Δεν με νοιάζει” “Αλήθεια”. Αυτά τα πιάτα θα μπορούσαν να διαβαστούν όλα μαζί σαν μία πρόταση ή και ξεχωριστά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρησιμοποίησαν τίτλους για πιάτα, με εκφράσεις που χρησιμοποιούν συχνά τα παιδιά για να παραγγείλουν φαγητό ή και εκτός του φαγητού. Φυσικά αυτό το παιδικό μενού προκάλεσε δάκρυα γέλιων από γονείς που τραβάνε αυτό το μαρτύριο κάθε φορά που βγαίνουν για φαγητό και όχι μόνο.

Δείτε ακόμα Μετάβαση από τα 20 στα 30 : Οι αλλαγές στη ζωή της γυναίκας

Όμως ακόμη και ελεύθεροι, το βρήκαν αρκετά χιουμοριστικό όταν έπεσε στην αντίληψη τους. Αυτό το παιδικό μενού στην Σκωτία κατάφερε να μιλήσει στην καρδιά μας. Δείτε παρακάτω την δημοσίευση: 

Διαβάστε όλα τα αστεία άρθρα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close